tamtamcafe 9 Ιουνίου 2009 #1 Share 9 Ιουνίου 2009 χαιρετω ολη την παρεα ημουν κατοχος παλαιοτερα αρκετων ενυδρειων γλυκου νερου αλλα ενεκα των αλλαγων των υποχρωσεων μου εγκατελειψα γνωρισα καποιο μελος της παρεας σας μου εδειξε το φορουμ και ξυπνησε μεσα μου παλιες και ωραιες αναμνησεις σκεφτομαι σιγα σιγα να επανελθω στο ακουαχομπι και να εκπληρωσω ενα παλιο ονειρο που ειχα παλια για κατασκευη θαλασσινου ενυδρειου μιας και τα πραγματα εχουν πλεον ωριμασει (μαζι με μενα) στον χωρο βρισκομαι στο παλιο ηρακλειο και ασχολουμε με ενα καταστημα καφε σνακ μπυρας ελπιζω στη βοηθεια σας στο μελλον και θα χαρω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη . φιλικα δημητρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 9 Ιουνίου 2009 #2 Share 9 Ιουνίου 2009 δημητρη καλως ηρθες και καλη επιστροφη στο μαγικο χωρο των βυθων!!! ας εισαι και γαυρακι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιουνίου 2009 #3 Share 9 Ιουνίου 2009 Καλως ορισες γαυρε ομοιδεατη............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 9 Ιουνίου 2009 #4 Share 9 Ιουνίου 2009 καλώς ήρθες στο forum και στην θαλασσινή μας παρέα καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 9 Ιουνίου 2009 #5 Share 9 Ιουνίου 2009 Κακως ηρθες...Οι ολυμπιακοι δεν ειναι δεκτοι στο Aquazone...Μονο κατι θαλασσινοι τους πανε γιατι εχουν ιδιο χρωμα με τα κοραλια τους... Καλως ηρθες...Αλλα να ξερεις κανεις δεν ειναι τελειος Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουνίου 2009 #6 Share 9 Ιουνίου 2009 καλως ηρθες φιλε μου. ΥΓ.κακογουστο το αβαταρ σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιουνίου 2009 #7 Share 9 Ιουνίου 2009 Κακως ηρθες...Οι ολυμπιακοι δεν ειναι δεκτοι στο Aquazone...Μονο κατι θαλασσινοι τους πανε γιατι εχουν ιδιο χρωμα με τα κοραλια τους... Καλως ηρθες...Αλλα να ξερεις κανεις δεν ειναι τελειος Πσσσστ.......συγκεντρωσου........επιπεδο.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 9 Ιουνίου 2009 #8 Share 9 Ιουνίου 2009 (edited) καλως ηρθες φιλε μου. ΥΓ.κακογουστο το αβαταρ σου... Κωστακη.....τι εγινε παληκαρι μου;Τι σου εκανε ο δαφνοστεφανωμενος; Έγινε επεξεργασία 9 Ιουνίου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Ιουνίου 2009 #9 Share 9 Ιουνίου 2009 Kαλώς ήρθες φίλε μου! Ρε παιδιά,αρκετα δεν μας πρίζουν με τις ομάδες(λεφτά,βεντέτες κτλπ-εγώ που το λέω είμαι ποδοσφαιρόφιλος γεννημένος στη Γερμανία);Ας τις κρατήσουμε μακρυά απο τα ενυδρεία μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Ιουνίου 2009 #10 Share 9 Ιουνίου 2009 Καλως ηρθες φιλε, ευχομα να περασεις καλα στο φορουμ ΥΓ μη κολλαμε τωρα σε ομαδικα κλπ ρε παιδια παλι. λιγο επιπεδο παρακαλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 10 Ιουνίου 2009 #11 Share 10 Ιουνίου 2009 λιγο επιπεδο παρακαλω. τι ειναι αυτο? καλως ηρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 10 Ιουνίου 2009 #12 Share 10 Ιουνίου 2009 λιγο επιπεδο παρακαλω. πολυ "επιπεδο" ομως το επιπεδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Ιουνίου 2009 #13 Share 10 Ιουνίου 2009 Καλος ηλθες φιλε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 10 Ιουνίου 2009 #14 Share 10 Ιουνίου 2009 καλώς ήρθες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 10 Ιουνίου 2009 #15 Share 10 Ιουνίου 2009 Kαλώς ήρθες Δημήτρη στην παρέα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 11 Ιουνίου 2009 #16 Share 11 Ιουνίου 2009 καλωσηρθες φιλε!οσο για την ομαδα σου.....δεν θα την σχολιασω!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tamtamcafe 11 Ιουνίου 2009 Author #17 Share 11 Ιουνίου 2009 καλωσηρθες φιλε!οσο για την ομαδα σου.....δεν θα την σχολιασω!.... χαχαχαχα να μη την σχολιασεις τζοαννα αλλωστε τι σχολια μπορει να κανει κανεις σε μια ομαδα που ειναι συνεχως πρωταθλητρια και κυπελουχος? μονο κακεντρεχη!!! πλακα κανω σας ευχαριστω ολους για την θερμη υποδοχη, να ειστε ολοι καλα και να χαιρεστε τα ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ σας φιλικα σε ολους μητσος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος