chris z3 11 Μαρτίου 2010 #76 Share 11 Μαρτίου 2010 για δοκιμασε το να μας πεις αν εχει και την ιδια γευση με την αρχικη του.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 11 Μαρτίου 2010 #77 Share 11 Μαρτίου 2010 Νομιζω οτι ηρθε η ωρα να περασουμε στο δευτερο σταδιο του πειραματος. Να το φαει καποιος εθελοντης για να δουμε εαν εχει αναπτυχθει στο μπιφτεκι καποιος παθογονος μικροοργανισμος. Το super size me δεν μπορει σε καμια περιπτωση να θεωρηθει οτι ειναι αντιπροσωπευτικο το αποτελεσμα του. Ο τυπος ετρωγε επι ενα μηνα ΜΟΝΟ McDonalds, τι περιμενεις μετα απο αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 11 Μαρτίου 2010 #78 Share 11 Μαρτίου 2010 Πω ρε φίλε!!!Δεν το είχα δει το θέμα αυτό και έπαθα πλάκα!Ευτυχώς το έχω κόψει αυτό το είδος φαγητού εδώ και χρόνια!!!Είμαι περίεργος να δω σε πόσα χρόνια θα αρχίσει να χαλάει!!!Στο βίντεο στην 1η δημοσίευση υπήρχε ένα burger από το 1989 αν δεν κάνω λάθος!Πόσες δεκαετίες να θέλει να λιώσει αυτό άραγε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 11 Μαρτίου 2010 #79 Share 11 Μαρτίου 2010 Εφθασαν!!!Τι γευση έχει? Δεν ξέρω, δεν έχω φάει ποτέ, αλήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 11 Μαρτίου 2010 #80 Share 11 Μαρτίου 2010 Ακόμα μυρίζει σαν καινούριο! Αγρατζουνιστο, ουτε 5000 χλμ δεν εχει κανει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
von_ossy 11 Μαρτίου 2010 #81 Share 11 Μαρτίου 2010 Έχω πραγματικά σοκαριστεί.. Και η αλήθεια είναι πως έχω φάει κοπάδια Mc donalds και burger king σαν φοιτητής... Το απίστευτο είναι πως και το ψωμί φαίνεται άθικτο! Είναι δυνατον μετά απο τόσους μήνες να μην έχει βγάλει ιχνος μούχλας;! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 11 Μαρτίου 2010 #82 Share 11 Μαρτίου 2010 Με ισχυρά συντηρητικά που δεν διασπώνται όλα γίνονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 14 Μαρτίου 2010 #83 Share 14 Μαρτίου 2010 Πέτα το όσο είναι καιρός γιατί σε βλέπω, μετά από 2-3 χρόνια που θα ¨ζει¨ ακόμα αυτό το πράγμα, να έχεις δεθεί συναισθηματικά και να μην θέλεις να το αποχωριστείς!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 15 Μαρτίου 2010 #84 Share 15 Μαρτίου 2010 Τι εννοείς μετά από 2-3 χρόνια...? ήδη κοιμόμαστε μαζί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 15 Μαρτίου 2010 #85 Share 15 Μαρτίου 2010 Γιωργο οσο πειραματα και να κανεις ποτε δεν θα με σταματησεις να τρωω αυτες τις αηδιες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 15 Μαρτίου 2010 #86 Share 15 Μαρτίου 2010 Γιωργο οσο πειραματα και να κανεις ποτε δεν θα με σταματησεις να τρωω αυτες τις αηδιες! Ετσι... Ειμαι ικανος... να το δοκιμασω τωρα με γαστρεντεριτιδα... να δω αν θα μεινω οκ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Μαρτίου 2010 #87 Share 16 Μαρτίου 2010 (edited) Γιωργο οσο πειραματα και να κανεις ποτε δεν θα με σταματησεις να τρωω αυτες τις αηδιες! Αμα ειναι ενα jumbo cheese και μια πατατες με σως απο το Queen στη γλυφαδα ειμαι μεσα. Καπακι μια βαφλα-παγωτο με σιροπι μπανανα και μετα απεναντι στο ιρλανδεζικο για μπυρονια Έγινε επεξεργασία 16 Μαρτίου 2010 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Μαρτίου 2010 #88 Share 16 Μαρτίου 2010 Αμα ειναι ενα jumbo cheese και μια πατατες με σως απο το Queen στη γλυφαδα ειμαι μεσα. Καπακι μια βαφλα-παγωτο με σιροπι μπανανα και μετα απεναντι στο ιρλανδεζικο για μπυρονια Κανονισε μονο το ποτε... Σαββατο ειναι καλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 16 Μαρτίου 2010 #89 Share 16 Μαρτίου 2010 Κανονισε μονο το ποτε... Σαββατο ειναι καλα? Δεν θελεις να μαθεις το προγραμμα μου τις επομενες μερες Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Μαρτίου 2010 #90 Share 16 Μαρτίου 2010 (edited) Δεν θελεις να μαθεις το προγραμμα μου τις επομενες μερες Το εχω μαθει ηδη.... Απλα... σε ενα μισαωρο διαλειμμα... μια χαρα τη βολευουμε!!! Μην παμε μεγαλη εβδομαδα.. δε λεει!!! Έγινε επεξεργασία 16 Μαρτίου 2010 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 16 Μαρτίου 2010 #91 Share 16 Μαρτίου 2010 Αμα ειναι ενα jumbo cheese και μια πατατες με σως απο το Queen στη γλυφαδα ειμαι μεσα. Καπακι μια βαφλα-παγωτο με σιροπι μπανανα και μετα απεναντι στο ιρλανδεζικο για μπυρονια Επιτελους μια σοβαρη προταση που ξεφευγει απο το καθιερωμενο ελληνικο ταβερνα κοψιδια. Ειμαι μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Μαρτίου 2010 #92 Share 16 Μαρτίου 2010 Επιτελους μια σοβαρη προταση που ξεφευγει απο το καθιερωμενο ελληνικο ταβερνα κοψιδια. Ειμαι μεσα. Θα παμε με ποδηλατα, ομως, ετσι?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 16 Μαρτίου 2010 #93 Share 16 Μαρτίου 2010 πως θα γυρίσουμε δεν ξέρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 29 Μαρτίου 2010 #94 Share 29 Μαρτίου 2010 και για τούς δύσπιστους που θεωρούν ότι υπάρχει έλεγχος ώστε να μην έχουμε δηλητήρια στο πιάτο μας Από τις 84.000 χημικές ουσίες που βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων στις HΠA, σχεδόν στο 20%, (περίπου 17.000) η σύστασή τους παραμένει μυστική, σύμφωνα με την αμερικανική Yπηρεσία Προστασίας Περιβάλλοντος. Πρόκειται για μία κατάσταση που αφήνει παντελώς απροστάτευτους τους καταναλωτές, αφού δεν γνωρίζουν σε ποιες τοξικές ουσίες κινδυνεύουν να εκτεθούν και, επιπλέον, εγκυμονεί ανυπολόγιστους κινδύνους για το περιβάλλον. διαβάστε και τα υπόλοιπα εδώ http://www.chemist.gr/2010/03/3019/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 12 Μαίου 2010 #95 Share 12 Μαίου 2010 Γιωργο πως παει ο Φιλος μας..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 12 Μαίου 2010 #96 Share 12 Μαίου 2010 Είμαι τόσο περήφανος... ...το μεγαλώνω από τότε που ψήθηκε... 10 μήνες+ Σημερινές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Μαίου 2010 #97 Share 12 Μαίου 2010 Δεκα μηνες+ ε?Ε δεν ειμαστε καθολου καλα.Ουτε στο ελαχιστο δεν εχει αλλοιωθει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 12 Μαίου 2010 #98 Share 12 Μαίου 2010 Δεκα μηνες+ ε?Ε δεν ειμαστε καθολου καλα.Ουτε στο ελαχιστο δεν εχει αλλοιωθει? Καθόλου, απλά ξεράθηκε, μυρωδάτο μυρωδάτο είναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsyTrancer 12 Μαίου 2010 #99 Share 12 Μαίου 2010 Παιδια ναι ειναι αληθεια....εχω γνωστο που εχει κανει το ιδιο πειραμα με τις πατατες του mc..... σας πληροφορω οτι οχι 10 μηνες αλλα 2 χρονια οι πατατες εδειχναν οπως κ την πρωτη μερα!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 12 Μαίου 2010 #100 Share 12 Μαίου 2010 Κανονικα επρεπε να σου αγωρασω ολη την Amstel........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος