Aiolos 8 Ιουνίου 2009 #1 Share 8 Ιουνίου 2009 Cheato, cheato ποιός θέλει… Αν δεν τη πάρει κανείς θα την αμολήσω στον Θερμαϊκό και του χρόνου θα φυτρώσει νησί !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Ιουνίου 2009 #2 Share 8 Ιουνίου 2009 κρατησε μου.θελω εγω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Ιουνίου 2009 Author #3 Share 8 Ιουνίου 2009 Πότε θα ήθελες? Αλλά και να μη προλάβεις τώρα, έχει τέτοια ανάπτυξη που σε καμιά 10 ημέρες θα θέλει κούρεμα !!! Απ ότι βλέπω Θεσσαλονικιός είσαι, οπότε εδώ είμαστε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
filrou 8 Ιουνίου 2009 #4 Share 8 Ιουνίου 2009 Cheato, cheato ποιός θέλει…Αν δεν τη πάρει κανείς θα την αμολήσω στον Θερμαϊκό και του χρόνου θα φυτρώσει νησί !!! Ελπιζω να μην σοβαρολογεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 8 Ιουνίου 2009 Author #5 Share 8 Ιουνίου 2009 Χε χε.. για φαντάσου μια ωραία πρωία να αντικρύσουμε ένα τεχνητό νησί από Chaeto δίπλα στο λευκό πύργο. Με τόσα νιτρικά και όλα τα άλλα που έχει ο Θερμαϊκός τα έχει τρομερή ανάπτυξη. Όποιος θα χρειάζεται θα πηγαίνει και θα κόβει !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιουνίου 2009 #6 Share 9 Ιουνίου 2009 εχεις πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Ιουνίου 2009 Author #7 Share 26 Ιουνίου 2009 up up !!! για περάστε.. πάρτε κόσμε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Αυγούστου 2009 Author #8 Share 18 Αυγούστου 2009 Σε λίγο θα αρχίσω να τη φυτεύω σε γλάστρες… κοντεύει να με πνίξει !!! «Το μαγαζάκι του τρόμου» με Cheato Όποιος θέλει υπάρχει αρκετή.. είναι κρίμα να την πετάξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
thodoras 18 Αυγούστου 2009 #9 Share 18 Αυγούστου 2009 αν στελνεις αθηνα θα με ενδιεφερε Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 29 Αυγούστου 2009 #10 Share 29 Αυγούστου 2009 Έχεις ακόμα cheato? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Αυγούστου 2009 Author #11 Share 29 Αυγούστου 2009 Ναι υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 29 Αυγούστου 2009 #12 Share 29 Αυγούστου 2009 αν μπορουμε να κανονισουμε με πμ να βρεθουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Νοεμβρίου 2009 Author #13 Share 19 Νοεμβρίου 2009 Υπενθύμιση !!! μεγάλωσε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Δεκεμβρίου 2009 Author #14 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 Υπενθύμιση !!! και όλο μεγαλώνει... (κρίμα είναι να πεταχτεί) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 12 Δεκεμβρίου 2009 #15 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 Υπενθύμιση !!! και όλο μεγαλώνει... (κρίμα είναι να πεταχτεί) Καλημερα φιλε Aiolos. Εαν θελεις, και ερθεις στην συναντηση μπορεις να μου φερεις κανενα κομματακι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 12 Δεκεμβρίου 2009 Author #16 Share 12 Δεκεμβρίου 2009 Το πιθανότερο είναι να έρθω.. αλλά δεν είναι και 100% σίγουρο. Αν θέλεις να σου δώσω το τηλέφωνό μου να περάσεις να πάρεις.. δεν είμαι πολύ μακριά από τον χώρο συνάντησης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
belgos4 1 Ιανουαρίου 2010 #17 Share 1 Ιανουαρίου 2010 ποσο παει φιλε μου?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 1 Ιανουαρίου 2010 #18 Share 1 Ιανουαρίου 2010 Χρονια πολλα και καλα!!!!!!! Αιολε πριν λιγο καιροειχες πει να μας στειλεις λιγη chaeto σε μενα και τον criss δεν πειραζει μαλλων θα το ξεχασες δεν στο υπενθυμησαμε κιολας... αν εχεις μπορεις να μου στειλεις λιγη με κουριερ για αθηνα και να την πληρωσω με αντικαταβολη?? αν σου χει μεινει βεβαια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 1 Ιανουαρίου 2010 #19 Share 1 Ιανουαρίου 2010 αν δεν έχει ο αιολός μπορώ να σου στείλω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimmy996 1 Ιανουαρίου 2010 #20 Share 1 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου salamander αν εχεις και σου περισσευει θα σου ειμουν ευγνωμων!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 1 Ιανουαρίου 2010 #21 Share 1 Ιανουαρίου 2010 Φιλε μου salamander αν εχεις και σου περισσευει θα σου ειμουν ευγνωμων!!! Αιολε χρειαζομαι κ εγω λιγη διοτι φτιαχνω κατι πολυ super.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 2 Ιανουαρίου 2010 #22 Share 2 Ιανουαρίου 2010 Στείλε αν θες με ένα π.μ που να πω το courier.Αντρέα το ίδιο ισχύει και για εσένα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 3 Ιανουαρίου 2010 #23 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Στείλε αν θες με ένα π.μ που να πω το courier.Αντρέα το ίδιο ισχύει και για εσένα . Θελω συγγεκριμενα απο τον αιολο γιατι φτιανω ενα hang on refugium κ θελω την συλλογη που εχει στο refugium του...εχει ακομα κ ζωντανες mysis....OH YEAH.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος