ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 8 Ιουνίου 2009 #1 Share 8 Ιουνίου 2009 Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΙ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΩΛΗΝΑ ΤΟΝ 2'ΙΝΖΟΝ (5.cm ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ) Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΒΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΟΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΠΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΤΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 8 Ιουνίου 2009 #2 Share 8 Ιουνίου 2009 Nα γραφεις με μικρα γιατι ειναι σαν να φωναζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 8 Ιουνίου 2009 #3 Share 8 Ιουνίου 2009 Κάνε περισσότερο σαφές το ερώτημά σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 8 Ιουνίου 2009 Author #4 Share 8 Ιουνίου 2009 Κάνε περισσότερο σαφές το ερώτημά σου.... Eιναι απλο,εχω μια σωλινα στο εσωτερικο μερος του ενυδρειου η οποια ανεβαινει απο μεσα προς στα πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 9 Ιουνίου 2009 #5 Share 9 Ιουνίου 2009 αν καταλαβα καλα ειναι ο σωλήνας ο οποιος θα κατεβαζει το νερο στο sump? αν ειναι αυτο πρεπει να δεις σε ποιο σημειο θα κοπει η σωληνα (δλδ μεχρι που θα ειναι το max που θα φτανει το νερο στο ενυδρειο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος