SW1IXC 4 Απριλίου 2006 #1 Share 4 Απριλίου 2006 Ήταν κάποτε ο Γιωρίκας και περπατούσε στον δρόμο. Ξαφνικά βλέπει μπροστά του ένα καθηγητή που είχε στον λύκειο... - Ω, κύριε καθηγητά, τι κάνετε; λέει ο Γιωρίκας. - Καλά είμαι, Γιωρίκα παιδί μου. Εσύ τι κανεις; - Α, εγώ κύριε καθηγητά έχω γίνει πάρα πολύ πλούσιος. Έχω λεφτά με ουρά. Δεν ξέρω τι να τα κάνω. Βίλες, ακριβά αυτοκίνητα, τα πάντα. Εσείς πως είστε; - Εγώ, Γιωρίκα, παιδί μου, έγινα καθηγητής στο πανεπιστήμιο και τώρα γράφω ένα σύγγραμμα για την λογική των συνειρμών. - Για την λογική των συνειρμών; ρωτάει ο Γιωρίκας. Τι είναι αυτό; - Πως να στο εξηγήσω τώρα; λέει ο καθηγητής. Έχεις ενυδρείο; - Ε, αφού σας είπα, λέει ο Γιωρίκας, λεφτά με ουρά έχω, ενυδρείο δεν θα έχω; Φυσικά και έχω. - Όταν βλέπεις το ενυδρείο τι σκέφτεσαι; - Ψάρια. - Και όταν βλέπεις τα ψάρια τι σκέφτεσαι; - Θάλασσα. - Και όταν σκεφτεσαι την θάλασσα τι σου έρχεται στο μυαλό; - Παραλία. - Και όταν σκέφτεσαι παραλία τι σου έρχεται στο μυαλό; - Γυναίκες, λέει ο Γιωρίκας. - Αρα, αφού σκέφτεσαι γυναίκες δεν είσαι π****ης, του λέει ο καθηγητής. Αυτό είναι η λογική των Συνειρμών. Από το αν έχεις ενυδρείο καταλήξαμε στο ότι δεν είσαι π****ης. Ο Γιωρίκας εντυπωσιάστηκε απο όλα αυτά και αγόρασε το βιβλίο και άρχισε να το διαβάζει. Είχε να πάει στο καφενείο 15 ημέρες και έτσι ο Κωστίκας ανησύχησε και πήγε σπίτι του να δει τι κάνει. Χτυπάει το κουδούνι και του ανοίγει ο Γιωρίκας. - Έλα ρε Γιωρίκα που χάθηκες τόσες μέρες; του λέει ο Κωστίκας. - Διαβάζω ένα βιβλίο, λέει ο Γιωρίκας, για την λογική των συνειρμών. - Τι είναι αυτό, ρε; ρωτάει ο Κωστίκας. - Πως να στο εξηγήσω τωρα; λέει ο Γιωρίκας. Έχεις ενυδρείο; - Όχι. - Ε, τότε είσαι π****ης! Ποιός δεεεεεν έχει ενυδρείοοοοοο ;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 4 Απριλίου 2006 #2 Share 4 Απριλίου 2006 Άμα έχεις πάνω από ένα ξεφέυγεις περισσότερο τον κινδυνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 4 Απριλίου 2006 #3 Share 4 Απριλίου 2006 Καλοοοοοοοοοοοοοοοοο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak 4 Απριλίου 2006 #4 Share 4 Απριλίου 2006 Τα ενυδρεια και τα ματια σας παιδια, μην παθουμε καμμια ζημια! Πολυ καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 4 Απριλίου 2006 #5 Share 4 Απριλίου 2006 Ευτυχώς έχω μόνο 5. :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 4 Απριλίου 2006 #6 Share 4 Απριλίου 2006 ευτυχως που εφτιαξα του γιου μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος