mountrakis 4 Ιουνίου 2009 #1 Share 4 Ιουνίου 2009 Γεια σας παιδια...πολυ καλο site,εχω ενα ενυδρειο 250 lt το οποιο το ειχα γλυκου νερου και θελω να το κανω θαλασσινο..μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε τι θα χρειαστω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 4 Ιουνίου 2009 #2 Share 4 Ιουνίου 2009 Δες στο αναλογο forum και οτι απορειες εχεις εδω ειμαστε.Γιατι μιλαμε για fish only η για reef. Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 4 Ιουνίου 2009 #3 Share 4 Ιουνίου 2009 Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας Μπες στην ανάλογη κατηγορία(θαλασσινό)του forum και κάνε τις ερωτήσεις που θες, καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 4 Ιουνίου 2009 #4 Share 4 Ιουνίου 2009 Καλωσορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mountrakis 4 Ιουνίου 2009 Author #5 Share 4 Ιουνίου 2009 οκ.για reef Link to comment Share on other sites More sharing options...
mountrakis 4 Ιουνίου 2009 Author #6 Share 4 Ιουνίου 2009 ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 4 Ιουνίου 2009 #7 Share 4 Ιουνίου 2009 καλως ορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 4 Ιουνίου 2009 #8 Share 4 Ιουνίου 2009 Kαλως ηρθες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlas 4 Ιουνίου 2009 #9 Share 4 Ιουνίου 2009 καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mountrakis 5 Ιουνίου 2009 Author #10 Share 5 Ιουνίου 2009 καλησπερα παιδια,σημερα ρωτησα στα μαγαζια για reef και μου ειπαν οτι δεν κανει το ετοιμο ενυδρειο και πρεπει να παρω κατασκευασμενο ενυδρειο αλλιως δεν μπορω να δουλεψω sub..ισχυει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος