Hlias85 31 Μαίου 2009 #1 Share 31 Μαίου 2009 Στο ενυδρειο μου που ειναι 100 lt εχω platies.Μπορω να βαλω καποιο ειδος γαριδας?Οι μετρησεις μου ειναι gh μεταξυ 14 με 20, ph 7 και θερμοκρασια εχω 26. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 31 Μαίου 2009 #2 Share 31 Μαίου 2009 Μπορείς να βάλεις γαρίδες άμανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis13 31 Μαίου 2009 #3 Share 31 Μαίου 2009 Μπορείς να βάλεις γαρίδες άμανο. Οχι red cherry? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polidis 1 Ιουνίου 2009 #4 Share 1 Ιουνίου 2009 Και Red cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 1 Ιουνίου 2009 #5 Share 1 Ιουνίου 2009 Και Red cherry Δεν θα έλεγα ότι είναι καλή ιδέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis13 1 Ιουνίου 2009 #6 Share 1 Ιουνίου 2009 Το γιατι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
polidis 1 Ιουνίου 2009 #7 Share 1 Ιουνίου 2009 Δεν θα έλεγα ότι είναι καλή ιδέα Ο λογος?? Φιλε εχω σε φουλ φυτεμενο με ζωοτοκα(και platy) 6 ενήλικες red cherry και πολλες μικρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 1 Ιουνίου 2009 #8 Share 1 Ιουνίου 2009 Απ' οσο έχω δει τα platy είναι αρκετά αρπακτικά ακόμα και με τα μικρά τους σε σχέση με τα υπόλοιπα ζωοτόκα, έτσι συμπεραίνω οτι θα κυνηγούν τις red cherry και δεν θα τις βλέπεις καθόλου, τώρα αν ο φίλος polidis είναι σίγουρος για την συμβίωση, μπορείς πάντα να δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 1 Ιουνίου 2009 #9 Share 1 Ιουνίου 2009 Απ' οσο έχω δει τα platy είναι αρκετά αρπακτικά ακόμα και με τα μικρά τους σε σχέση με τα υπόλοιπα ζωοτόκα, έτσι συμπεραίνω οτι θα κυνηγούν τις red cherry και δεν θα τις βλέπεις καθόλου, τώρα αν ο φίλος polidis είναι σίγουρος για την συμβίωση, μπορείς πάντα να δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis13 1 Ιουνίου 2009 #10 Share 1 Ιουνίου 2009 Εμενα καμια φορα οι γαριδες μου καβαλουν τα platy και τα guppy μου οταν υπαρχει τροφη στο βυθο. Γενικα δεν νομιζω να ειναι κανονας.Και αυτο μπορει να συμβαινει στην αρχη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
polidis 2 Ιουνίου 2009 #11 Share 2 Ιουνίου 2009 Απ' οσο έχω δει τα platy είναι αρκετά αρπακτικά ακόμα και με τα μικρά τους σε σχέση με τα υπόλοιπα ζωοτόκα, έτσι συμπεραίνω οτι θα κυνηγούν τις red cherry και δεν θα τις βλέπεις καθόλου, τώρα αν ο φίλος polidis είναι σίγουρος για την συμβίωση, μπορείς πάντα να δοκιμάσεις. Και εγω αυτη την εντύπωση ειχα οτι θα εχω προβλημα. Αλλα οταν εβαλα τις πρωτες 2 στην αρχη λιγο επεσε κυνηγητό αλλα οι γαριδες ξερουν να κρύβονται καλα μεσα στα φυτα. Και αν εχεις πολλα φυτα δεν υπαρχει προβλημα. Τωρα πια τις εχουν συνηθίσει η συμβίωση ειναι πολυ αρμονική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 2 Ιουνίου 2009 #12 Share 2 Ιουνίου 2009 Εγω παντα αμανο εβαζα και δεν υπηρχε κανενα προβλημα Τωρα αν θες μπορεις να το δοκιμασεις οπως σου ειπαν και τα παιδια και βλεπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 8 Ιουνίου 2009 #13 Share 8 Ιουνίου 2009 παιδια ενας φιλος μου εβαλε γαριδες σε ενα 80 λιτρο με πλατυ και γκαπυ,,,2,,,,,αμανο,,,,,και το ιδιο απογευμα εξαφανιστηκε(δεν μπορει να την βρει πουθενα) η μια και ψοφησε η αλλη,,,,,,εν το μεταξυ μου ειπε οτι καθαρισε το φιλτρο και υποψιαζομαι οτι απο εκει καπου εξαφανισε μονος του την μια γαριδα,,,,,,η αλλη λεει ψοφησε εντος 2 ωρων....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 9 Ιουνίου 2009 #14 Share 9 Ιουνίου 2009 Μηπως δεν ειχε στρωσει τι ενυδρειο του; Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 15 Ιουνίου 2009 #15 Share 15 Ιουνίου 2009 oxi,,,to ενυδρειο ετρεχε ηδη 1 χρονο με ζωοτοκα,,,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος