piranxobios 31 Μαίου 2009 #1 Share 31 Μαίου 2009 απλα τελεια...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 31 Μαίου 2009 #2 Share 31 Μαίου 2009 Απιστευτα Πλασματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 31 Μαίου 2009 #3 Share 31 Μαίου 2009 θα επρεπε να ντρεπεσαι που δημοσιευεις βιντεο απο την λιμνη του σπιτιου μου χωρις την αδεια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 31 Μαίου 2009 #4 Share 31 Μαίου 2009 (edited) ενα ακομα! Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2009 - antonis t83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 31 Μαίου 2009 Author #5 Share 31 Μαίου 2009 ενα ακομα! αντωνη αυτο το βιντεο ειναι αποσπασμα απο μια ταινεια που διαφημιζετε στον O.P.E.F.E. και ειχα εποικινωνησει για να μου τη στειλουν ...αλλα τελικα μου εφτανε ενα σωρο λεφτα με τα μεταφορικα και το αφησα...καλη φαση παντως... τωρα που το σκεφτομαι δεν κανονιζουμε κανα ταξιδακι προς Αμαζονιο μερια ...για κοιτα αυτο τους εχω στειλει mail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος