pd1975 27 Μαίου 2009 #1 Share 27 Μαίου 2009 καλησπερα το γνωριζει κανεις?αν ναι το εχει κανεις δοκιμασει? ειναι τοσο ευεργετικο οσο παρουσιαζεται? μπηκα στο γουοτερ ιν και διαβασα για το τι ειναι αλλα και τι κανει περιμενω καποιον που το γνωριζει και το εχει χρησιμοποιησει να μας πει εντυπωσεις ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 27 Μαίου 2009 #2 Share 27 Μαίου 2009 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...l=Eco+Aqualizer ρίξε μια ματιά ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 27 Μαίου 2009 #3 Share 27 Μαίου 2009 (edited) κατά τη γνώμη μου είναι απολύτως άχρηστο , έχω παρακολουθήσει εξέλιξη ενυδρείου με αυτό το<< θαυματουργό φίλτρο >>, Έγινε επεξεργασία 27 Μαίου 2009 - spin Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 27 Μαίου 2009 #4 Share 27 Μαίου 2009 κατά τη γνώμη μου είναι απολύτως άχρηστο , έχω παρακολουθήσει εξέλιξη ενυδρείου με αυτό το<< θαυματουργό φίλτρο >>, +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pd1975 27 Μαίου 2009 Author #5 Share 27 Μαίου 2009 ευχαριστω και τουσ 3 σας ειδικα εσενα navy που με παρεπεμψες σε αλλο ποστ ενας φιλος το παρηγγειλε σε λιγο καιρο τηα ποσταρβω και μετρησεισ να δουμε αν εχει αλλαγη απλα ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος