gr_sophie 26 Μαίου 2009 #1 Share 26 Μαίου 2009 Δεν βρήκα κάτι σχετικό στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε αν τα kuhli τρώνε τις ρίζες των φυτών.. ξέρω ότι συνήθως κρύβονται στο χαλίκι αλλά από τότε που το έβαλα στο ενυδρείο βρίσκω τα φυτά ξεριζωμένα. τι μπορώ να κάνω εκτός του να το αφαιρέσω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 26 Μαίου 2009 #2 Share 26 Μαίου 2009 Tι υποστρωμα εχεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_sophie 26 Μαίου 2009 Author #3 Share 26 Μαίου 2009 Tι υποστρωμα εχεις?? χαλίκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 26 Μαίου 2009 #4 Share 26 Μαίου 2009 Δε νομιζω να φταιει αυτο . Τα kuhlii δεν πολυτρωνε ριζες(τα δικα μου ουτε που τις ακουμπανε) Τι αλλα ψαρια εχεις εκτος απο αυτα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_sophie 26 Μαίου 2009 Author #5 Share 26 Μαίου 2009 Δε νομιζω να φταιει αυτο . Τα kuhlii δεν πολυτρωνε ριζες(τα δικα μου ουτε που τις ακουμπανε) Τι αλλα ψαρια εχεις εκτος απο αυτα?? έχω ένα κοπαδάκι νεον, πλάτυ.. τα άλλα ψάρια είναι πολυ καιρό μέσα.. δεν είχα πρόβλημα μέχρι τώρα.. μόλις έβαλα το kuhli εμφανίστηκαν τα προβλήματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 26 Μαίου 2009 #6 Share 26 Μαίου 2009 (edited) http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=576 Εχεις και εναν σινοδοντι?? Έγινε επεξεργασία 26 Μαίου 2009 - watchmaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_sophie 26 Μαίου 2009 Author #7 Share 26 Μαίου 2009 http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=576 Εχεις και εναν σινοδοντι?? για την ακρίβεια έχω 1 ζευγάρι ξιφοφόρους, 3 πλάτυ, 5 γκάπι, 2 απιστόγραμμα, 5 γαριδες, 5 οτόκυκλους, 1 γλύφτη, 5 νέον, 5 kuhli Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 26 Μαίου 2009 #8 Share 26 Μαίου 2009 για την ακρίβεια έχω 1 ζευγάρι ξιφοφόρους, 3 πλάτυ, 5 γκάπι, 2 απιστόγραμμα, 5 γαριδες, 5 οτόκυκλους, 1 γλύφτη, 5 νέον, 5 kuhli Και ολα αυτααααααααααα τα εχεις σε 60 λτ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 27 Μαίου 2009 #9 Share 27 Μαίου 2009 χαλίκι Το χαλικι ΔΕΝ ειναι υπο-στρωμα.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 27 Μαίου 2009 #10 Share 27 Μαίου 2009 για την ακρίβεια έχω 1 ζευγάρι ξιφοφόρους, 3 πλάτυ, 5 γκάπι, 2 απιστόγραμμα, 5 γαριδες, 5 οτόκυκλους, 1 γλύφτη, 5 νέον, 5 kuhli Εκτος απο πολλα ψαρια σε λιγα λιτρα , εχεις ειδη ασυμβατα μεταξυ τους λογω διαφορετικων απαιτησεων σε συνθηκες νερου. Διαβασε λιγο στο φορουμ και κανε κατι γρηγορα για τα ψαρακια σου.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_sophie 27 Μαίου 2009 Author #11 Share 27 Μαίου 2009 Εκτος απο πολλα ψαρια σε λιγα λιτρα , εχεις ειδη ασυμβατα μεταξυ τους λογω διαφορετικων απαιτησεων σε συνθηκες νερου. Διαβασε λιγο στο φορουμ και κανε κατι γρηγορα για τα ψαρακια σου.- ευχαριστώ για τις συμβουλές να διευκρινήσω κατι... το ενυδρείο αυτό είναι του αδελφου μου και ειναι 100lt με φυσικά φυτά... ναι το έχουμε καταλάβει ότι είναι ασύμβατα... σιγα σιγά τα αλλάζει. Τελικά για το kuhli δεν πήρα απάντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 28 Μαίου 2009 #12 Share 28 Μαίου 2009 Eγω παλι υποψιαζομαι οτι ο Pleco την κανει την ζημια. Οταν αποκτησουν καποιο μεγεθος ,προσπαθωντας να φανε αλγες απο τα φυλλα των φυτων, γινονται λιγο αγαρμποι και τα ξεπατωνουν. Τουλαχιστον εκανε ο δικος μου καποτε , μεχρι που τον χαρισα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 31 Μαίου 2009 #13 Share 31 Μαίου 2009 ευχαριστώ για τις συμβουλές να διευκρινήσω κατι... το ενυδρείο αυτό είναι του αδελφου μου και ειναι 100lt με φυσικά φυτά... ναι το έχουμε καταλάβει ότι είναι ασύμβατα... σιγα σιγά τα αλλάζει. Τελικά για το kuhli δεν πήρα απάντηση. Κανενα προβλημα στις ριζες απο τα coolie.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
gr_sophie 8 Ιουνίου 2009 Author #14 Share 8 Ιουνίου 2009 Ευχαριστώ θερμά όλους Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος