Xristis 24 Μαίου 2009 #1 Share 24 Μαίου 2009 Έχω την πρώτη πετυχημένη αναπαραγωγή ή είναι κάτι άλλο και πρέπει να ανησυχώ!!!! ΜακροσκοπικάMOV06975.MPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristis 24 Μαίου 2009 Author #2 Share 24 Μαίου 2009 και μικροσκοπικάnewborn_shrimp.mpg ΥΣ: Η λήψη έγινε με Sony cybershot (6.0 megapixel) και με την βοήθεια του μικροσκόπιου του γιού μου (LG παίζω και μαθαίνω) στα 100Χ, οπότε δείξτε επιείκεια στην ποιότητα της εικόνας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 24 Μαίου 2009 #3 Share 24 Μαίου 2009 Μοιάζει με Planaria, δεν πειράζουν τίποτα απλά είναι ένδειξη ψιλο-κακής ποιότητας νερού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 24 Μαίου 2009 #4 Share 24 Μαίου 2009 Με σχετική βεβαιότητα μπορώ να πω πως δεν είναι πλανάρια. Κάποιο είδος κωπήποδου είναι. Υποθέτω πως δεν έχεις ψάρια μέσα στο ενυδρείο ή αν έχεις είναι μεγαλούτσικα. Στο λέω αυτό γιατί είχα χιλιάδες τέτοια μέσα στο γαριδοενυδρείο μου, τα οποία τα εξαφάνισε ο μονομάχος όταν τον έριξα μέσα... ο οποίος φυσικά εξαφάνισε και τις γαρίδες Δεν είναι τίποτα. Μη σε ανησυχεί. Αν έχεις καλά φυτεμένο ενυδρείο, κάνε μία καλή αλλαγή νερού και άφησέ το χωρίς φαΐ για 4-5 μέρες και θα δεις πως θα μειωθούνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 24 Μαίου 2009 #5 Share 24 Μαίου 2009 (edited) Ο υπεύθυνος των ζουζουνιών μίλησε, σηκώνω τα χέρια ψηλά! Πάντως δεν μου κάνει για κωπήποδο, πολύ σκουληκοειδές είναι... Έγινε επεξεργασία 24 Μαίου 2009 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Μαίου 2009 #6 Share 25 Μαίου 2009 Ο υπεύθυνος των ζουζουνιών μίλησε, σηκώνω τα χέρια ψηλά! Πάντως δεν μου κάνει για κωπήποδο, πολύ σκουληκοειδές είναι... Σκουληκοειδές δεν είναι σίγουρα! Ψάχνω να βρω σε ένα site για κωπήποδα, όπου υπήρχαν και αυτής της σωματοδομής, αλλά δεν! Anyway... Εντομάκι είναι και δεν τίθεται θέμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 25 Μαίου 2009 #7 Share 25 Μαίου 2009 http://sademetsa.net/en/a_creatures.php http://www.nhm.org/guana/bvi-invt/bvi-surv/worm-tit.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xristis 25 Μαίου 2009 Author #8 Share 25 Μαίου 2009 Σνιφ σνιφ... είναι μάλλον Cyclopoida Κρίμα η σαμπάνια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος