Χρήστος 22 Μαίου 2009 #1 Share 22 Μαίου 2009 Πριν αρκετές μέρες. Αυτό ήταν το χαλάκι μου από το Pogostemon helferi Δευτέρα Τα σκαλάρια μου είχαν την καθιερωμένη νηστεία, δηλαδή δεν τα τάισα τίποτα. Τρίτη Γυρνώ την από την δουλειά και βλέπω αυτό το μαδημένο χαλάκι. Μέσα στον πανικό μου ρωτάω τη έγινε στον γιο μου που λόγο εξετάσεων ήταν σπίτι. Να μην τα πολλή λέω ο αρχηγός της παρέας δοκίμασε ένα κομμάτι και του άρεσε και λίγα λεπτά αργότερα πλάκωσαν τα μεγάλα και μετά και τα μικρά περίπου 30 σκαλάρια όρμισαν στον βυθό και τα έκαναν όλα γης μαδιάμ. (η φωτογραφία είναι σημερινή) Το κακό είναι ότι συνεχίζουν να τρώνε το φυτό. Έχει κανείς άλλος παρόμοιες εμπορίες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 22 Μαίου 2009 #2 Share 22 Μαίου 2009 Ρε συ Χρήστο σκαλάρια αφρικάνικα ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Μαίου 2009 Author #3 Share 22 Μαίου 2009 Ρε δεν παύουν να είναι κιχλίδες το έχουν μέσα τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 22 Μαίου 2009 #4 Share 22 Μαίου 2009 Ρε δεν παύουν να είναι κιχλίδες το έχουν μέσα τους. Xωρις παρεξηγιση Χρηστο το συγκεκριμενο φυτακι μοιαζει λιγακι με καναβη ...μηπως συνεβη τπτ αλλο με τα αγγελοψαρα σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Μαίου 2009 Author #5 Share 22 Μαίου 2009 Ναι ναι είναι κάνναβη subemers Αλλά τα δικά μου ψάρια ήταν καλά παιδιά τη τα έπιασε τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 22 Μαίου 2009 #6 Share 22 Μαίου 2009 Ναι ναι είναι κάνναβη subemers Αλλά τα δικά μου ψάρια ήταν καλά παιδιά τη τα έπιασε τώρα. χαχαχα!! συμβαινει καμια φορα αν στρεσαριζονται ...κανουν καμια τσουρα για να ξεανχωθουν! για εμενα συνεχισε την καλιεργεια! lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giwrgos 22 Μαίου 2009 #7 Share 22 Μαίου 2009 Να μην τα πολλή λέω ο αρχηγός της παρέας δοκίμασε ένα κομμάτι και του άρεσε και λίγα λεπτά αργότερα πλάκωσαν τα μεγάλα και μετά και τα μικρά περίπου 30 σκαλάρια όρμισαν στον βυθό και τα έκαναν όλα γης μαδιάμ. 30???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Μαίου 2009 Author #8 Share 22 Μαίου 2009 30???? Έχω 3 ζευγάρια και περίπου 30 μικρά από αναπαραγωγή τα οποία ψάχνουν σπίτι εδώ και καιρό αλλά δεν βρίσκουν. Επειδή είναι μικρά κρατάει το ενυδρείο ακόμη ένα μήνα αλλά μετά πρέπει να φύγουν άμεσα. Εγώ τα δωρίζω δεν πουλαω αλλά εδώ στην περιοχή μου δεν υπάρχουν θύματα, έστω και τσάπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 22 Μαίου 2009 #9 Share 22 Μαίου 2009 Το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι οτι το χεφλέρι έχει καλή γεύση, όλα θα μας συμβούν σ' αυτή τη ζωή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 22 Μαίου 2009 #10 Share 22 Μαίου 2009 Σου εστειλαν το "μηνυμα" τα σκαλαρια.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Μαίου 2009 Author #11 Share 22 Μαίου 2009 Tanzania Burundi στον Αμαζόνιο δεν είναι αυτά??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 22 Μαίου 2009 #12 Share 22 Μαίου 2009 Tanzania Burundi στον Αμαζόνιο δεν είναι αυτά??? Τανγκαζονικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 22 Μαίου 2009 #13 Share 22 Μαίου 2009 Τανγκαζονικα! χρηστο να σου προτηνω κατι...θα ακουστει χαζο μεν..αλλα ειναι μια λυση βγαλε ολο το φυτο αυτο...να μη μεινει ουτε ιχνος..και μετα απο 2 - 3 βδομαδες ξαναφυτεψτο... θα το εχουν ξεχασει σιγουρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Μαίου 2009 Author #14 Share 22 Μαίου 2009 Καλά καλά κοροϊδέψτε εσείς… ξέχασα να σας πω ότι ασχολούμαι και με βουντού το νου σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 22 Μαίου 2009 #15 Share 22 Μαίου 2009 οχι εγω σοβαρολογο...ειχα κανει ενα τετοιο πιραμα... και πετιχε 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 22 Μαίου 2009 Author #16 Share 22 Μαίου 2009 Δεν χρειάζεται να το κάνω το έκαναν είδη τα σκαλαρια όσα δεν έφαγαν επιπλέουν στην επιφάνια εγώ τα φυτεύω αυτά τα βγάζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 22 Μαίου 2009 #17 Share 22 Μαίου 2009 Δεν χρειάζεται να το κάνω το έκαναν είδη τα σκαλαρια όσα δεν έφαγαν επιπλέουν στην επιφάνια εγώ τα φυτεύω αυτά τα βγάζουν καλητερα...φυτεψετα μετα απο 2 βδομαδες και αν τα ταιζεις και καλα και δν τα αφηνεις νυστικα τα καιμενα.. δεν θα εχεις προβλημα... τουλαχιστον στην δικη μου περιπτοση δεν μου τα ξαναπειραξαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpampis 1969 22 Μαίου 2009 #18 Share 22 Μαίου 2009 Και τα δικα μου εχουν αδυναμια στη hygropfylla polysperma rosanerving.Και να σκεφτητε οτι τα ταιζω καθημερινα με τροφη με μεγαλα ποσοστα σπιρουλινας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 22 Μαίου 2009 #19 Share 22 Μαίου 2009 Κρίμα... Κρίμα... Οι κατάρες μου έπιασαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος