omegka 19 Μαίου 2009 #1 Share 19 Μαίου 2009 καλησπέρα μήπως έχει κανείσ κάποια άποψη για τετράγωνο ενυδρείο(σαν κύβος)? το είχα δει στο petcity και είναι 180 λίτρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 19 Μαίου 2009 #2 Share 19 Μαίου 2009 εξαρτατε για τι το θελεις...το καθε ψαρι θελει το δικο του στυλ. πχ τα πιρανχα θελουν μακρι ενυδρειο και σχετικα χαμιλο σε υψος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
omegka 20 Μαίου 2009 Author #3 Share 20 Μαίου 2009 εξαρτατε για τι το θελεις...το καθε ψαρι θελει το δικο του στυλ. πχ τα πιρανχα θελουν μακρι ενυδρειο και σχετικα χαμιλο σε υψος... Οχι πιράνχα σε καμία περίπτωση!για παράδειγμα θέλω να βάλω ημιάγρια και ήρεμα ψάρια που σε μήκος να φτάνουν μέχρι 8-9εκ.μήπως γνωρίζεις πόσα μπορώ να βάλω σ ενα 180λίτρων ενυδρείο? Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 20 Μαίου 2009 #4 Share 20 Μαίου 2009 θέλω να βάλω ημιάγρια και ήρεμα ψάρια Τι θελει να πει ο ποιητης με αυτους του ορους "ημιαγρια" και "ηρεμα" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Μαίου 2009 #5 Share 20 Μαίου 2009 Το "ηρεμα" το καταλαβα, εκεινο το "ημιαγρια" μαλλον μπαζει νερα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
omegka 20 Μαίου 2009 Author #6 Share 20 Μαίου 2009 Το "ηρεμα" το καταλαβα, εκεινο το "ημιαγρια" μαλλον μπαζει νερα ! xaxa!λόγω του ότι είμαι και ψιλοάσχετος..έτσι μου τα αναφέρανε στο pet shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 20 Μαίου 2009 #7 Share 20 Μαίου 2009 προφανος θα εννοεις αυτα που σαν περιγραφη εχουν semi aggressive.. τεσπα πες μας τι ψαρια ακριβος σκεφτεσε να σου πουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος