blue 17 Μαίου 2009 #1 Share 17 Μαίου 2009 Καλησπερα παιδεια επανηλθα απο νεο σπιτι περιμενωντας να δω τι λεει εδω απο ζεστη. σασ γραφω απο νεο σπιτι με χωρο για ενυδρειο μετα απο 3 χρονια περιμενοντασ να φυγει ο Ιουλησ και μαζευοντας χρημα ειπα να κανω μια ανασκπηση τι θελω γιατι κατα καιρουσ τα εμπλεξα στο μυαλο μυο στο τι θελω . εχουμε και λεμε λοιπον με βλεπω με ενυδρειο το πολυ 250 λιτρα και παμε 2 φιλτρα ? μηχανικο και χημικο η ενα για ολα ??? ποσες λαμπες ? υποστρωμα σε ολο το ενυδρειο η στις δυο ακρεσ που θα εχει φυτα για να μην γινεται χαμος στο καθαρισμα?? μικρο CO2 η κανονικο συστημα με μπουκαλα ? αν ειμαι στην ατυχη θεση τελικα να βραζει το σπιτι να παρω chiller η τα ανεμιστηρια κανον μια χαρα δουλεια ?? και φυσικα τι εχω στο μυαλο μου ενα ενυδρειο με φυτα δεξια αριστερα και στη μεση ξυλο η κατι αλλο διακοσμητικο με αφορμη ενα τελειο ενυδρειο ενοσ μελουσ απο εδω ... απο ψαρια οχι δισκους αλλα μικρο μεσαια χρωματιστα κοπαδια θα μου πειτε γιατι ρωταω 3 μηνες πριν για να ξερω ποσα θα χρειαστω μιασ και ειναι υπεροχο αλλα ακριβο χομπυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος