ΑΚΗΣ 10 Μαίου 2006 #51 Share 10 Μαίου 2006 στον υπεροχο κοσμο του hobby μας.Πιστευω ηρθε η ωρα για τη δευτερη συναντηση μας στη Θεσσαλονικη.Τι λετε για Σαββατο 20 του μηνος.Ακουω προτασεις και συμμετοχες.Ελα να οργανωνεται η Β. Ελλαδα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paralia13 11 Μαίου 2006 #52 Share 11 Μαίου 2006 Αν δεν προκύψει κάτι έκτακτο έως τότε, εγώ είμαι μέσα. Παράκληση: αν γίνεται να συναντηθούμε σε κάποιο χώρο όπου θα μπορούν να παραβρεθούν και λίγο μικρότερης ηλικίας άτομα. Θέλει να έρθει και η ανηψιά μου (13 χρονών)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 11 Μαίου 2006 #53 Share 11 Μαίου 2006 Αντε και σε λίγο καιρό να κάνουμε και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ AQUAZONE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 11 Μαίου 2006 #54 Share 11 Μαίου 2006 Νικο οταν οργανωθουμε λιγο εδω πανω θα κατεβουμε γκρουπακι να μας κανεις μια ξεναγηση στα καταστηματα της Αθηνας και να παρεβρεθουμε και εμεις στη συναντηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 11 Μαίου 2006 #55 Share 11 Μαίου 2006 ΑΣΦΑΛΩΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 16 Μαίου 2006 #56 Share 16 Μαίου 2006 Κανεις για τη συναντηση στη Θεσσαλονικη? Πειτε βρε παιδια μια ημερομηνια που θα σας βολευε για να το οργανωσουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barber 19 Μαίου 2006 #57 Share 19 Μαίου 2006 Καινουργιος στο site (ειμαι και εγω βεβαια μεσα για συναντηση στη Θεσσαλονικη,ειμαι και απο εδω ) Θα παρακολουθω το θεμα συναντηση και οχι μονο αλα καντεεεεεεεεεεεε την γρηγοραααααααααααααααα Δημητρης απο καστρα. Θα φερωκαι των φιλο μου μαζι μαλλον ναι δηλαδη συγουρα εχει το Animal house pet shop εδω στα καστρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 20 Μαίου 2006 #58 Share 20 Μαίου 2006 Άντε να οργανωθείτε εκεί εσείς οι Σαλονικοί!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος