Giannis-malawi 7 Ιουνίου 2009 #51 Share 7 Ιουνίου 2009 Εφόσον η δεξιά φωτογραφία είναι maingano η αριστερή είναι johanni. συμφωνω με τον αγαπητο Σωκρατη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 7 Ιουνίου 2009 Author #52 Share 7 Ιουνίου 2009 συμφωνω με τον αγαπητο Σωκρατη.. τελικα αυτα που εχω εγω τι ειναι?μερικες φωτο ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 20 Ιουλίου 2009 Author #53 Share 20 Ιουλίου 2009 γεια σας και παλι.το ενυδρειο τρεχει σχεδον 3 μηνες και ολα πανε καλα.εχω να κανω ομως κανα 2 ερωτησουλες.α)η καφετηλα που καλυπτει τζαμια και φυτα πως καταπολεμειται αφου οσες φορες επιχυρεισα να βαλω γλυφτη και πλακοστομο δεν αντεξανε πολες μερες.β)την kh την εχω στα15 ριχνοντας λιγο μαγειρικη σοδα στο νερο που βαζω στις αλλαγες.η gh ειναι στα 10 με 11.πρεπει να ρειξω αλατι για κιχλιδες να ανεβει και αυτη η δεν ειναι απαραιτητο. ph δεν ξερω δεν εχω μετρησει λογικα θα ειναι υψηλο.αυτα για την ωρα ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Ιουλίου 2009 #54 Share 20 Ιουλίου 2009 (edited) γεια σας και παλι.το ενυδρειο τρεχει σχεδον 3 μηνες και ολα πανε καλα.εχω να κανω ομως κανα 2 ερωτησουλες.α)η καφετηλα που καλυπτει τζαμια και φυτα πως καταπολεμειται αφου οσες φορες επιχυρεισα να βαλω γλυφτη και πλακοστομο δεν αντεξανε πολες μερες.β)την kh την εχω στα15 ριχνοντας λιγο μαγειρικη σοδα στο νερο που βαζω στις αλλαγες.η gh ειναι στα 10 με 11.πρεπει να ρειξω αλατι για κιχλιδες να ανεβει και αυτη η δεν ειναι απαραιτητο. ph δεν ξερω δεν εχω μετρησει λογικα θα ειναι υψηλο.αυτα για την ωρα ευχαριστω. Αγαπητέ Κώστα καταρχήν η καφετήλα ( άλγη ) ,παρουσιάζεται στα αφρικάνικα ενυδρεία.Να κάνεις τις αλλαγές νερού σε τακτά χρονικά διαστήματα.Να προσέχεις τη ποσότητα της τροφής που δίνεις στα ψάρια. Το gh που έχεις θα έλεγα οτι για malawi είναι καλό.Το kh θα μπορούσε να είναι και πιο χαμηλά δηλ. 8-10. Θα ήταν καλό να μετρήσεις ph να δούμε που είσαι επειδή ρίχνεις μαγειρική σόδα.Αλάτι θα έλεγα να μην ρίξεις προς το παρόν. Και κάτι άλλο, μην βάζεις πλέκο ή γλύφτες γιατί είναι άπο άλλους βιοτόπους. Και τα ξαναλέμε ( μην ξεχνάς τη μέτρηση του ph ) Φιλικά Σωκράτης Έγινε επεξεργασία 20 Ιουλίου 2009 - ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 20 Ιουλίου 2009 #55 Share 20 Ιουλίου 2009 Και κάτι άλλο, μην βάζεις πλέκο ή γλύφτες γιατί είναι άπο άλλους βιοτόπους. ( μην ξεχνάς τη μέτρηση του ph ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 20 Ιουλίου 2009 Author #56 Share 20 Ιουλίου 2009 Αγαπητέ Κώστα καταρχήν η καφετήλα ( άλγη ) ,παρουσιάζεται στα αφρικάνικα ενυδρεία.Να κάνεις τις αλλαγές νερού σε τακτά χρονικά διαστήματα.Να προσέχεις τη ποσότητα της τροφής που δίνεις στα ψάρια. Το gh που έχεις θα έλεγα οτι για malawi είναι καλό.Το kh θα μπορούσε να είναι και πιο χαμηλά δηλ. 8-10. Θα ήταν καλό να μετρήσεις ph να δούμε που είσαι επειδή ρίχνεις μαγειρική σόδα.Αλάτι θα έλεγα να μην ρίξεις προς το παρόν. Και κάτι άλλο, μην βάζεις πλέκο ή γλύφτες γιατί είναι άπο άλλους βιοτόπους. Και τα ξαναλέμε ( μην ξεχνάς τη μέτρηση του ph ) Φιλικά Σωκράτης και πως καθαριζεται ολη αυτη η αλγη? απο τα τζαμια ευκολο απο πετρες και φυτα ομως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Ιουλίου 2009 #57 Share 20 Ιουλίου 2009 και πως καθαριζεται ολη αυτη η αλγη? απο τα τζαμια ευκολο απο πετρες και φυτα ομως? Μπορείς να βάλεις λίγα 2-3 zebra snails τα οποία θα αναλάβουν να την καθαρίσουν.Μην βάλεις πολλά γιατί θα κάνουν γουλί το ενυδρείο πράγμα που δεν θα σου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 20 Ιουλίου 2009 Author #58 Share 20 Ιουλίου 2009 Μπορείς να βάλεις λίγα 2-3 zebra snails τα οποία θα αναλάβουν να την καθαρίσουν.Μην βάλεις πολλά γιατί θα κάνουν γουλί το ενυδρείο πράγμα που δεν θα σου αρέσει. τη ειναι αυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Ιουλίου 2009 #59 Share 20 Ιουλίου 2009 τη ειναι αυτα? Σαλιγκάρια αφρικάνικα κοίτα εδώ http://images.google.gr/imgres?imgurl=http...sa%3DX%26um%3D1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas1908 20 Ιουλίου 2009 Author #60 Share 20 Ιουλίου 2009 Σαλιγκάρια αφρικάνικα κοίτα εδώ http://images.google.gr/imgres?imgurl=http...sa%3DX%26um%3D1 αυτα αναπαραγονται μεσα στο ενυδρειο?μη γεμισω μολις ξεμπερδεψα απο τα μικρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20 Ιουλίου 2009 #61 Share 20 Ιουλίου 2009 αυτα αναπαραγονται μεσα στο ενυδρειο?μη γεμισω μολις ξεμπερδεψα απο τα μικρα Προσπαθούν αλλά τα αυγά τους δεν τα καταφέρνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος