krisos 12 Μαίου 2009 Author #26 Share 12 Μαίου 2009 Μια προσφατη τιμη 1 cm υαλι μου ζητησαν 60 ευρω το τετραγωνικο. Ειμαι μηχανικος συνεργαζομαι πολλες φορες με τζαμαδες σιγουρα θα μπορεσω να κανω παζαρια ..απντως ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbetta 12 Μαίου 2009 #27 Share 12 Μαίου 2009 Αν μπω ποτε στην διαδιασια να φτιαξω ενυδρειο (που θα γουσταρα πολυ ) θα εβαζα 15+ αλλα δεν εχω καποιο χωρο για να το ετοιμασω ..στο εξοχικο δεν νομιζω γιατι πως θα το φερω μετα Χαλκιδα? μαλλον θα το αγορασω ..ισσως προτιμισω τελικα καποια καλη μαρκα κινεζικου ..αλλα σιγουρα τα φιλτρα κλπ θα ειναι τα πλεον συγχρωνα αλλιως δεν αξιζει να μπω στην διαδιακασια ..εσυ τι λες? πειτε βρε παιδια θελω πολλες γνωμες θελω να ακουσω πολλες σκεψεις ευχαριστω προκαταβολικα για το ενδιαφερον! ) Μπαλκονακι δεν εχεις? Τωρα που καλοκαιριασε θα ειναι super και η μεταφορα κοντινη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 12 Μαίου 2009 Author #28 Share 12 Μαίου 2009 Μπαλκονακι δεν εχεις? Τωρα που καλοκαιριασε θα ειναι super και η μεταφορα κοντινη. αμα κανω στην βεραντα τετοιο πραγμα θα με διωξουν οριστικα παο το σπιτι! (μαλλον θα παρω κινεζο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος