akisem 10 Μαίου 2009 #1 Share 10 Μαίου 2009 ενας clown εδς και μερικες μερες εχει ενα λευκο πραγματακι, σαν βλενα μου φαινεται αλλα ωρες ωρες το βλεπω και σαν "λουλουδακι" , στο ενα απο τα δυο ρουθουνια του. Χωρις να εχω ιδεα αποτι εψαξα στο νετ ισως ειναι COSTIA...αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Μηπως ειναι απλα "μυξα"??... αν ειναι costia πως το αντιμετωπιζω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 10 Μαίου 2009 #2 Share 10 Μαίου 2009 ενας clown εδς και μερικες μερες εχει ενα λευκο πραγματακι, σαν βλενα μου φαινεται αλλα ωρες ωρες το βλεπω και σαν "λουλουδακι" , στο ενα απο τα δυο ρουθουνια του. Χωρις να εχω ιδεα αποτι εψαξα στο νετ ισως ειναι COSTIA...αλλα δεν ειμαι και σιγουρος. Μηπως ειναι απλα "μυξα"??... αν ειναι costia πως το αντιμετωπιζω?? Mια φωτο θα βοηθουσε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
akisem 22 Μαίου 2009 Author #3 Share 22 Μαίου 2009 δυσκολα το βγαζω φωτο να φαινεται... αν ειναι costia το eSha200 κανει? που μπορω να αγορασω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος