Jump to content

Νέος στα θαλασσινά

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά και καλώς σας βρήκα.Είχα μια απουσία από το χόμπυ γύρω στα 7 χρόνια και τώρα λέω

να επιστρέψω δυναμικά προσπαθώντας να φτιάξω ένα θαλασσινό ενυδρείο reef 400 λίτρων.Λόγω λοιπόν ότι είμαι άσχετος στα θαλασινά χαίρομαι που βρήκα αυτό το forum για να ρωτήσω μερικές απορίες που εχω έχοντας διαβάσει τα σχετικά άρθρα περί θαλασσινού.Έχουμε λοιπόν και λέμε....

1.Ενυδρείο rio 400 400 λίτρων

2.Skimmer-Για 400 λίτρα τι skimmer θέλω...??Πόσης παροχής...??

3.Κυκλοφορητές σκεφτομαι ενα koralia1 ένα koralia2 κι ενα koralia3-θα μου κάνουν..?

4.Αντλίες αέρα πόση παροχή χρειάζομαι για το ενυδρείο αυτό...??

5.Reverse osmosis-Πόσων λίτρων ανα ημέρα θα μου χρειαστεί..?

6.Θερμοστάτης 300watt

7.Chiller-Ποιο να πάρω δεδομένων των λίτρων του ενυδρείου..?

8.Εξωτερικό φίλτρο...Ποιο..??

9.Από φωτισμό τι να διαλέξω..??

10.Θα ενδιαφερόμουν και για βιολογικό φίλτρο

11.Deionizer ποιό..?

12.Σκέφτομαι κι ενα sump 150 λίτρων είναι οκ..?

Και τέλος πόσα κιλά ζωντανο βράχο και άμμο θα χρειαστώ...??

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλα είμαι παντελώς άσχετος με το θαλασσινό ότι άλλο νομίζεται ότι έχω παραλείψει μπορείτε να το συμπληρώσετε

Ευχαριστώ πολύ

Γειά σας παιδιά και καλώς σας βρήκα.Είχα μια απουσία από το χόμπυ γύρω στα 7 χρόνια και τώρα λέω

να επιστρέψω δυναμικά προσπαθώντας να φτιάξω ένα θαλασσινό ενυδρείο reef 400 λίτρων.Λόγω λοιπόν ότι είμαι άσχετος στα θαλασινά χαίρομαι που βρήκα αυτό το forum για να ρωτήσω μερικές απορίες που εχω έχοντας διαβάσει τα σχετικά άρθρα περί θαλασσινού.Έχουμε λοιπόν και λέμε....

1.Ενυδρείο rio 400 400 λίτρων............... :bowdown:

2.Skimmer-Για 400 λίτρα τι skimmer θέλω...??Πόσης παροχής...??................τουλάχιστο για 1000 λίτρα

3.Κυκλοφορητές σκεφτομαι ενα koralia1 ένα koralia2 κι ενα koralia3-θα μου κάνουν..?................εγω θα έβαζα 4 τεμάχια koralia 3

4.Αντλίες αέρα πόση παροχή χρειάζομαι για το ενυδρείο αυτό...??...........τι να τον κάνεις τον αέρα ?

5.Reverse osmosis-Πόσων λίτρων ανα ημέρα θα μου χρειαστεί..?..............285 λίτρα 4 σταδίων με DI

6.Θερμοστάτης 300watt.......... :bowdown:

7.Chiller-Ποιο να πάρω δεδομένων των λίτρων του ενυδρείου..?............μία καλή αγορά είναι τα TECO

8.Εξωτερικό φίλτρο...Ποιο..??..........δεν απαιτείτε , εαν κάνεις σαμπ

9.Από φωτισμό τι να διαλέξω..??............εξαρτάται τι κοράλλια θα βάλεις , 4 λευκές 54 w και 2 ακτινικές 54 W είσαι στα όρια

10.Θα ενδιαφερόμουν και για βιολογικό φίλτρο...........ο βράχος θα σου κρατήσει την βιολογία

11.Deionizer ποιό..?

12.Σκέφτομαι κι ενα sump 150 λίτρων είναι οκ..?.............. :bowdown:

Και τέλος πόσα κιλά ζωντανο βράχο και άμμο θα χρειαστώ...??............50 κιλά ζωντανό βράχο, και 80 κιλά αραγωνίτη

Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλα είμαι παντελώς άσχετος με το θαλασσινό ότι άλλο νομίζεται ότι έχω παραλείψει μπορείτε να το συμπληρώσετε

Ευχαριστώ πολύ

Έγινε επεξεργασία - NAVY

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...