Jump to content

Vallisneria Gigantea

Recommended Posts

Απλα ενας λαθρεπιβατης. Κανεις λες και ειδες κανενα τερας του λοχνες μεσα. ;)

Χαλαρωσε ολα καλα.

Καινα φανταστεις πως τωρα εχω και ενα 35λιτρων στρωμενο ενυδρειο με 1 οραντα μεσα και κοιτοουσα σαλιγγαρια στο πετ σοπ να της βαλω παρεα!!!

Καινα φανταστεις πως τωρα εχω και ενα 35λιτρων στρωμενο ενυδρειο με 1 οραντα μεσα και κοιτοουσα σαλιγγαρια στο πετ σοπ να της βαλω παρεα!!!

Υπαρχει τροπος να επυταχυνουμε τον πολλαπλασιασμος αυτου του φυτου? ;) ..η μονο οτι κανει μονο του? :thumbup:

Υπαρχει τροπος να επυταχυνουμε τον πολλαπλασιασμος αυτου του φυτου? ;) ..η μονο οτι κανει μονο του? :thumbup:

Αν ρωτας εμενα... δεν εχω ιδεα!!!!

Αν ρωτας εμενα... δεν εχω ιδεα!!!!

;):thumbup::D

Το φυτο μετα απο 15 μερες εχει βγαλει κατι σαν τριχες ψηλά στα φυλλα του. Μαυρες.

Το μονο που εχω βαλει για το φυτό ειναι κατι ταμπλετες κατω απο τις ρίζες τη μερα που τα φυτεψα.

Θελει και κατι αλλο??

Υγρο λιπασμα ή κατι τετοιο??

Η μαύρες τρίχες κατά πάσα πιθανότητα είναι άλγη. Όσο για την αναπαραγωγή της δεν χρειάζεται κάνεις τίποτα αν αρεστή στο ενυδρείο σου και πάρει τα πάνω της μετά θα πετάει παραφυάδες συνέχεια σε σημείο να μην ξέρεις τη να τα κάνεις.

Ο ξανά λέω ότι η ταμπλέτα αρκεί όταν ανατηχθεί το ρίζωμα της τότε θα αρχίσει η ουσιαστική της ανάπτυξη, έως τότε κάνε υπομονή.

Η μαύρες τρίχες κατά πάσα πιθανότητα είναι άλγη. Όσο για την αναπαραγωγή της δεν χρειάζεται κάνεις τίποτα αν αρεστή στο ενυδρείο σου και πάρει τα πάνω της μετά θα πετάει παραφυάδες συνέχεια σε σημείο να μην ξέρεις τη να τα κάνεις.

Ο ξανά λέω ότι η ταμπλέτα αρκεί όταν ανατηχθεί το ρίζωμα της τότε θα αρχίσει η ουσιαστική της ανάπτυξη, έως τότε κάνε υπομονή.

Ευχαριστω! : ))

Εντααξει λοιπόν... το αφήνω ως εχει να κανει παρεα με τον λαθρεπηβάτη.

Δεν συμπηρώνω τπτ....

Ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...