paris_athens 7 Μαίου 2009 #1 Share 7 Μαίου 2009 σημερα επισκευτικα ενα γνωστης φημης pet shop για να παρω ενα ζευγαρι pleco που θελω να βαλω στο 100 lit. που φιλοξενω tetra glass. με μεγαλη μου απογοητευση ειδα οτι δεν ειχε pleco παρα μονο κατι μικρα (δεν θυμαμαι ονομα) και μου τα προσφερε στην απιστευτη τιμη τον 25 ευρω τον ενα φυσικα δεν τους πηρα μου φανηκε κοροιδια σκετη η ολη υποθεση. εχετε να μου προτηνεται καποιο ειδος που να μπορεσω να το βρω ευκολα αλλα να μην μεγαλωνει πολυ (πανω απο 10cm) γιατι θα εχω προβλημα οπως καταλαβαινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 7 Μαίου 2009 #2 Share 7 Μαίου 2009 Ancistrus sp.(3) και ξερό ψωμί. http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=628 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 7 Μαίου 2009 #3 Share 7 Μαίου 2009 Μην σου φαίνονται πολλά τα 25€ Αν το ψάξεις το θέμα λίγο καλύτερα θα δεις ότι οι τιμές της συγκεκριμένης οικογένειας ψαριών κυμαίνονται από 1,5 μέχρι και 160,00€ ίσως και περισσότερο.....αναλόγως και το υποείδος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Μαίου 2009 #4 Share 7 Μαίου 2009 Μην σου φαίνονται πολλά τα 25€ Αν το ψάξεις το θέμα λίγο καλύτερα θα δεις ότι οι τιμές της συγκεκριμένης οικογένειας ψαριών κυμαίνονται από 1,5 μέχρι και 160,00€ ίσως και περισσότερο.....αναλόγως και το υποείδος..... Το 160 κάντο 500-600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 8 Μαίου 2009 #5 Share 8 Μαίου 2009 Ancistrus sp.(3) και ξερό ψωμί. http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=628 +1 (η καλύτερη και οικονομικότερη επιλογή για την περίπτωσή σου ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memas 13 8 Μαίου 2009 #6 Share 8 Μαίου 2009 Το 160 κάντο 500-600 Ποιοι???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαίου 2009 #7 Share 8 Μαίου 2009 Ancistrus sp.(3) και ξερό ψωμί. Η καλυτερη επιλογη για τα λιτρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 8 Μαίου 2009 #8 Share 8 Μαίου 2009 Η καλυτερη επιλογη για τα λιτρα σου. Αν τύχεις σε ζευγάρι θα δεις και γέννες καθότι αναπαράγονται εύκολα χωρίς πολλά πολλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Μαίου 2009 #9 Share 8 Μαίου 2009 Αν έχεις τις σωστές συνθήκες νερού μπορώ να σου δώσω εγώ ένα ζευγαράκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 8 Μαίου 2009 Author #10 Share 8 Μαίου 2009 σε ευχαριστω stormtrooper αλλα εκανα την βλακεια και βιαστηκα. αγορασα σημερα εναν L-001 μικρουλη. τωρα ειναι καπου στα 4-5 εκατοστα. ποσος γινεται περιπου σε τελικο μεγεθος γιατι ζητησα απο τον petshopa να μου δωσει καποιον που να μην γινεται πανω απο 12cm. τι μπορω να του δινω για τροφη??? μονο ταμπλετες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Μαίου 2009 #11 Share 8 Μαίου 2009 Επέστρεψέ τον πίσω και μη ξαναβιαστείς! Χαλάς λεφτά και ταλαιπωρείς αωντανά χωρίς λόγο! Ο συγκεκριμένος γίνεται τερατάκι και δεν κάνει για το ενυδρείο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 9 Μαίου 2009 #12 Share 9 Μαίου 2009 (Pterygoplichthys joselimaianus(L001) τελικο μέγεθος 30+ cm!!!) Oπως προείπε και ο stormtrooper, δεν κανει για το ενυδρειο σου... πάρε ενα ζευγαράκι sp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 9 Μαίου 2009 #13 Share 9 Μαίου 2009 ειδα καλα????? ειπε ο Νικος οτι υπαρχουν Πλεκο με 500 - 600 ευρω??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Μαίου 2009 #14 Share 10 Μαίου 2009 σημερα επισκευτικα ενα γνωστης φημης pet shop για να παρω ενα ζευγαρι pleco που θελω να βαλω στο 100 lit. που φιλοξενω tetra glass...... Αυτα τι τετρα ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Μαίου 2009 #15 Share 10 Μαίου 2009 ειδα καλα????? ειπε ο Νικος οτι υπαρχουν Πλεκο με 500 - 600 ευρω??????? Ενήλικο Zebra L046 (f0) είναι χρηματιστήριο. Όσο θέλει μπορεί να το δώσει ο καθένας! Ξέρω άνθρωπο που έδωσε 1300 ευρά για ένα τέτοιο ζευγάρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 10 Μαίου 2009 Author #16 Share 10 Μαίου 2009 Αυτα τι τετρα ειναι? ειναι τα x-ray (Pristella maxillaris) με το διαφανο σωμα....επεισης προσθεσα 6 νεον τετρα και 4 Rummy-Nose Tetra (Hemigrammus bleheri ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 10 Μαίου 2009 Author #17 Share 10 Μαίου 2009 επειδη και εγω δεν θελω να τον ταλαιπωρω οποιος θελει και μπορει να τον φιλοξενησει μπορω να του τον δωσω....αλλα θελω να βαλω ενα ζευγαρακι sp3 ποιος θελει ας με ενημερωσει. οι μετρησεις μου ειναι οι εξης NH3/NH4 0 NO3 10 PH 7 KH 4 GH 8 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 25 C 100 LIT μπορω να βαλω ενα ζευγαρι sp3?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_1 10 Μαίου 2009 #18 Share 10 Μαίου 2009 ναι μπορείς να βάλεις ζευγάρι sp3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Μαίου 2009 #19 Share 10 Μαίου 2009 επειδη και εγω δεν θελω να τον ταλαιπωρω οποιος θελει και μπορει να τον φιλοξενησει μπορω να του τον δωσω....αλλα θελω να βαλω ενα ζευγαρακι sp3 ποιος θελει ας με ενημερωσει. οι μετρησεις μου ειναι οι εξης NH3/NH4 0 NO3 10 PH 7 KH 4 GH 8 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 25 C 100 LIT μπορω να βαλω ενα ζευγαρι sp3?????? Απ'οτι καταλαβα εχει μεχρι στιγμης τρια ειδη τετρας αλλα σε μικρο αριθμο ατομων ανα ομαδα. Με την προυποθεση οτι εχεις επιστρεψει ηδη το Pterygoplichthys joselimaianus που δεν κανει για το ενυδρειο, θα προτεινα ενα ζευγαρι ancistrus (το αρσενικο εχει "μουστακια" ενω το θηλυκο οχι και αυτα φαινονται απο τους 4-6 μηνες και πανω της ηλικιας τους). Ο συνδυασμος "3 κοπαδακια" - "μικρος αριθμος κοπαδιου" θα εχει πιθανο ως αποτελεσμα το λεγομενο "σκορποχωρι". Δλδ δεν θα εχεις κανενα συμπαγες κοπαδι τελικα. Εγω θα εβαζα ενα μονο κοπαδι σε μεγαλυτερο αριθμο ατομων και με την προυποθεση να ειναι συμβατο με το νερο και το χωρο του ενυδρειου. Τα Rummy-Nose ιδιως δεν κανουν γιατι θελουν μεγαλο μηκος ενυδρειου λογω κινητικοτητας και χαμηλοτερο pH. Προτιμησε το πιο "ηρεμο κινητικα" κοπαδι για το μηκος του ενυδρειου σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 10 Μαίου 2009 Author #20 Share 10 Μαίου 2009 τον L-001 δεν τον επεστρεψα λογω σαββατοκυριακου δεν ηταν ανοιχτα. απλως ψαχνω μηπως τον θελει καποιος απο εδω μεσα και αν εχει να μου δωσει sp.3 γιατι σε 3 καταστηματα που πηγα δεν ειχαν και πολλα ειδη pleco. ασε που μπορουν να με κοροιδεψουν ευκολα γιατι ειναι πολλα τα ειδη και δεν μπορω να τα αναγνωρισω ευκολα. ελεγα μηπως εχει καποιος να μου δωσει απο εδω μεσα εναν sp.3 για να ειμαι σιγουρος οτι πηρα κατι σωστο! αν εχει καποιος απο αναπαραγωγη κανενα ας μου στειλει ενα π.μ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 10 Μαίου 2009 #21 Share 10 Μαίου 2009 ειδα καλα????? ειπε ο Νικος οτι υπαρχουν Πλεκο με 500 - 600 ευρω??????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Μαίου 2009 #22 Share 10 Μαίου 2009 (edited) Αυτά βέβαια σαν μωράκια και σαν ψάρια αναπαραγωγής σε ενυδρείο (πιθανόν) είναι πολύ πιο φτηνά... Από 100 έως 180-200 ευρώ Πότε θα τα αναπαράγουμε Νικόόόόό....???? Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Μαίου 2009 #23 Share 10 Μαίου 2009 κανει αυτο το "πραγμα" τοσα money?????Μπραααααααααααβο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 10 Μαίου 2009 #24 Share 10 Μαίου 2009 (edited) κανει αυτο το "πραγμα" τοσα money?????Μπραααααααααααβο.... Κάτσε και μέτρα ευρώ: Έγινε επεξεργασία 10 Μαίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 11 Μαίου 2009 #25 Share 11 Μαίου 2009 τον L-001 δεν τον επεστρεψα λογω σαββατοκυριακου δεν ηταν ανοιχτα. απλως ψαχνω μηπως τον θελει καποιος απο εδω μεσα και αν εχει να μου δωσει sp.3 γιατι σε 3 καταστηματα που πηγα δεν ειχαν και πολλα ειδη pleco. ασε που μπορουν να με κοροιδεψουν ευκολα γιατι ειναι πολλα τα ειδη και δεν μπορω να τα αναγνωρισω ευκολα. ελεγα μηπως εχει καποιος να μου δωσει απο εδω μεσα εναν sp.3 για να ειμαι σιγουρος οτι πηρα κατι σωστο! αν εχει καποιος απο αναπαραγωγη κανενα ας μου στειλει ενα π.μ. Εβαλες αγγελια? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=248 μη περιμενεις μονο απο την εδω καταγραφη του θεματος να βρεις αυτα που ψαχνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος