stormtrooper 8 Μαίου 2009 #51 Share 8 Μαίου 2009 (edited) Και με ξερεις και εχουμε μιλησει.Απλα δε με θυμασαι. Σε ειχα ρωτησει και στο σεμηναριο αν σου επεσε ο πυρετος.... Α, εσύ είσαι??? Χάρηκα για τη γνωριμία Σε θυμάμαι αλλά δεν ήξερα ότι ήσουν ο Dias. Κάπως αλλιώς σε φανταζόμουνα... Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 8 Μαίου 2009 #52 Share 8 Μαίου 2009 Α, εσύ είσαι??? Χάρηκα για τη γνωριμία Σε θυμάμαι αλλά δεν ήξερα ότι ήσουν ο Dias. Κάπως αλλιώς σε φανταζόμουνα... Δεν παίζεται ο άνθρωπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαίου 2009 #53 Share 8 Μαίου 2009 Α, εσύ είσαι??? Χάρηκα για τη γνωριμία Σε θυμάμαι αλλά δεν ήξερα ότι ήσουν ο Dias. Κάπως αλλιώς σε φανταζόμουνα... Μολις βρηκα την καινουρια φωτο μου για το αβαταρ.Δε νομιζω να θες πνευματικα δικαιωματα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Μαίου 2009 #54 Share 8 Μαίου 2009 Μολις βρηκα την καινουρια φωτο μου για το αβαταρ.Δε νομιζω να θες πνευματικα δικαιωματα; Με έχεις για άτομο που δεν θα σου ζητήσω τίποτα??? Το μπλοκ επιταγών μη ξεχάσεις αύριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαίου 2009 #55 Share 8 Μαίου 2009 Με έχεις για άτομο που δεν θα σου ζητήσω τίποτα??? Το μπλοκ επιταγών μη ξεχάσεις αύριο! Εγινεεεεε.Αλλα θελω να εισαι και με το πρασινο ολοσωμο μαγιουδακι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Μαίου 2009 #56 Share 8 Μαίου 2009 Εγινεεεεε.Αλλα θελω να εισαι και με το πρασινο ολοσωμο μαγιουδακι..... Αυτό θα το έχω στην Σαλόνικα! Είναι για τις αγάπες μου από τα βόρεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαίου 2009 #57 Share 8 Μαίου 2009 Μια που εβαλες τη φωτο του Δια,εχεις κανα προγραμμα να την κανεις 101Χ101 γιατι δεν την παιρνει για το αβαταρ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 8 Μαίου 2009 #58 Share 8 Μαίου 2009 (edited) Μια που εβαλες τη φωτο του Δια,εχεις κανα προγραμμα να την κανεις 101Χ101 γιατι δεν την παιρνει για το αβαταρ; Πρέπει να βγάζεις πολλά λεφτά για να ζητάς από μένα τέτοια πράγματα!!! Έγινε επεξεργασία 8 Μαίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Μαίου 2009 #59 Share 8 Μαίου 2009 Πρέπει να βγάζεις πολλά λεφτά για να ζητάς από μένα τέτοια πράγματα!!! Σε προλαβαααααααα Ευτυχως το εφτιαξα μονος μου.Να γλυτωσω και κανα φραγκο. Ευχαριστω παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos79 9 Μαίου 2009 #60 Share 9 Μαίου 2009 Επιτέλους τα κατάφερα να μην δουλευω μια φορά σε μέρα συνάντησης οπότε θα ρθω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pollatos 9 Μαίου 2009 #61 Share 9 Μαίου 2009 Ανέβηκε το ph πολύ και λέω να έρθω για το ρίξω λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeroboy 9 Μαίου 2009 #62 Share 9 Μαίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 9 Μαίου 2009 #63 Share 9 Μαίου 2009 θελω 2-3 ψαρακια αν μπορεις ευχαριστω Τασος OK αλλα μετα της 7 00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 9 Μαίου 2009 #64 Share 9 Μαίου 2009 Αν εχει καποιος red cherry και μπορει να φερει καλα θα ηταν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 9 Μαίου 2009 #65 Share 9 Μαίου 2009 Καλα περασαμε και σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis-malawi 9 Μαίου 2009 #66 Share 9 Μαίου 2009 Καλα περασαμε και σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 9 Μαίου 2009 #67 Share 9 Μαίου 2009 Καλα περασαμε και σημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 9 Μαίου 2009 #68 Share 9 Μαίου 2009 Μια χαρα ηταν παιδια , αντε και καλητερα αλλα και περισσοτεροι στην επομενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος