paris_athens 6 Μαίου 2009 #1 Share 6 Μαίου 2009 καλημερα σε ολους τους az σωτηρες μου...περιτο να σας πω οτι απο την στιγμη που βρηκα την σελιδα σας μου ανοιξανε τα ματια για τα καλα μπορω να πω....εχω ριξει πολυ διαβασμα εδω μεσα και μπορω να πω οτι αυτο που κανετε το αγαπατε και αυτο φενεται απο το ενδιαφερον σας προς εμας τους αρχαριους.....εχω πολλα να σας ρωτησω και να μαθω ακομα....χαιρομαι που υπαρχει ενα τετοιο forum φτιαγμενο για μας τα φυτα μας και τα ψαρια μας sorry αν σας κουρασα.... see you later.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 6 Μαίου 2009 #2 Share 6 Μαίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 6 Μαίου 2009 #3 Share 6 Μαίου 2009 Καλώς ήρθες στο ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 6 Μαίου 2009 #5 Share 6 Μαίου 2009 Καλως ηρθες στην παρεα του ΑΖ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Μαίου 2009 #6 Share 6 Μαίου 2009 Καλώς όρισες στο forum μας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 6 Μαίου 2009 #7 Share 6 Μαίου 2009 καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
bill13 6 Μαίου 2009 #8 Share 6 Μαίου 2009 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKIS 6 Μαίου 2009 #9 Share 6 Μαίου 2009 καλως όρισες στο ΑΖ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris_athens 6 Μαίου 2009 Author #10 Share 6 Μαίου 2009 σας ευχαριστω ολους σας....ελπιζω απο εδω μεσα να μπορεσω να φτιαξω αυτο που ζηταω....ενα σωστο περιβαλλον για τα ψαρια μου για να ειμαι και εγω χαρουμενος και τα αυτα ευτυχισμενα.....γιατι αν περιμενεις απο μερικους αντιεπαγγελματιες petshopαδες εισαι χαμενος απο χερι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 6 Μαίου 2009 #11 Share 6 Μαίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freezer 6 Μαίου 2009 #12 Share 6 Μαίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 7 Μαίου 2009 #13 Share 7 Μαίου 2009 ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος