Jump to content

Καινούργιος στο θαλασσινό

Recommended Posts

Γεια σας νέος στο αλάτι το ενυδρείο μου τρέχει μόλις 3 μέρες . Το ενυδρείο είναι 200 λίτρα και έχω μέσα 20 κιλά ζωντανό βράχο και καμία 10 ψόφιο για την βάση. Σήμερα έκανα τις πρώτες μου μετρήσεις και ήταν no2=0.1, po4=0.05 , no3= 1 με 5 , nh3-nh4=0 , ph=7.96.

Έχω και ένα test gh kh της τετρα αλλά δεν ξέρω να το χρησιμοποιώ μήπως μπορεί κάποιος να μου πει? Τις μετρήσεις πως τις βλέπετε? :bowdown:

Γεια χαρα κ καλως ηρθες στα αλμυρα.....πριν βαλεις οτιδηποτε θα πρεπει να μηδενισει κ το No2 επισης τεστ για το Gh δεν χρειαζεται στο θαλασσινο ενυδρειο.

Γραψε μερικα πραγματα για τον εξοπλισμο που εχεις οπως skimmer, κυκλοφορια, φωτα, αν υπαρχει αντιστροφη οσμωση, ρεφρακτομετρο κτλ........

Και βαλε κ καμια φωτο να δουμε :bowdown:

Καλη συνεχεια !!!

Παιδιά ευχαριστώ πολύ γεια τις γρήγορες απαντήσεις σας. Έχω skimmer 1300 L ώρα έχω 2 κυκλοφορητές 3500l ο καθένας με ρυθμιστή, refractometer έχω αυτό με το μάτι που είναι σαν κιάλι και έχω και ένα εξωτερικό φίλτρο το professional 2 2080 με αντιφοσφορο και άνθρακα. Φωτογραφίες την άλλη εβδομάδα γιατί θα βάλω και άλλο αραγονιτι γιατί έχω μόνο 12 κιλά και δεν έχω στήσει το βράχο απλά τον έχω μέσα. Μπορείτε να μου πείτε κάποιο ling να δω πόσο πρέπει να είναι οι τιμές από τα τεστ?

Λοιπον μια γρηγορη απαντηση για το που πρεπει να ειναι οι τιμες περιπου.....

Sg__1025-1026

Tp__25-26c

Ph__8-8.3

Kh__8-9

Nh__0

No2__0

No3__0

Po4__0

Ca__400-440

Mg__1300-1400

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...