Jump to content

Λυγισμενες ακρες

Recommended Posts

..θελω να ρωτησω γιατι σε αυτη Anubias barteri var. angustifolia (''afzelii'') παρατηρω γυρισμα των φυλλων της στις μυτες? τι μπορει να φταιει? ...την εχω 2,5 βδομαδες αλλα το φυτο δεν ειναι το ιδιο ευρωστο με την αρχη αν εχετε καποια ιδεα πειτε την εδω ειναι η φωτο της http://i289.photobucket.com/albums/ll205/GHALEPAS/fish/2.jpg

Τι λιπάσματα λιπάσματα ρίχνεις και πόσο? Επίσης να πω οτι οι ανούμπιες καλλιεργούνται έξω απ' το νερό και θέλουν ένα διάστημα για να προσαρμοστούν.

Τι λιπάσματα λιπάσματα ρίχνεις και πόσο? Επίσης να πω οτι οι ανούμπιες καλλιεργούνται έξω απ' το νερό και θέλουν ένα διάστημα για να προσαρμοστούν.

..φιλε Γιωργο αλλη μια φωτο http://i289.photobucket.com/albums/ll205/G...PAS/fish/-1.jpg

Χρησιμοποιω FLORA VIVA 10ml ανα 7 ημερες

και FLORA GREEN 5ml ανα 15 ημερες

και τα δυο ειναι της wave

δεν ηεξρα ακριβως τι ειναι το καθε ενα (μου τα ειχαν δωσει απο το πετ σοπ ) το VIVA που μπηκα στην σελιδα της Wave ειναι Καλιο

και το Green ειναι Σιδιρος και Μαγνησιο περιεχει λεει και καποια παρασιτοκτονα (ποια και τι δεν εχω ιδεα)

αληθεια πως σου φαινονται? εχεις να πορτεινεις καποιο αλλο κοκτειλ?? :bowdown: :bowdown:

Κοιτα αν εσυ χρησιμοποιεις καποια αλλη εταιρια που μπορω να την παραγκειλω απο ιντερνετ (εντος ελλαδας) θα με ενδιεφερ να την ακουσω επισης φτανουν μονο αυτα τα λιπασματα? ..επισης θελω να σε πληρορισω οτι μεσα δεν εχω καποια ψαρακια και δεν σκοπευω να βαλω για πολυ μεγαλο διαστημα και κατι αλλο το φυτακι αυτο το ειχα κατω απο το εσωτερικο φιτρο και ειχε καποια ροη λες να εχει επιρεστει και απο αυτο? ..ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον! :bowdown:

Αν θες δώσε μουν την σελίδα της wave για να δω αναλυτικά γιατί δεν την βρίσκω.

..ναι φυσικα! :bowdown: εδω ειμαστε λοιπον --->

http://www.crocitrading.com/index.php?pp2=...x=on&perpa=

..ριξε και μια ματια στην λαμπιτσα μου αν θες σε παρακαλω ..κοιταζα σημερα δεν μπορω να καταλαβω ειναι Τ8? :bowdown:

http://www.crocitrading.com/index.php?pp2=...&id_an=6491

:bowdown::bowdown::hysterical:

Έγινε επεξεργασία - ghalepas

Ok για τα λιπάσματα, δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά αφού το viva είναι πλήρες το χρησιμοποείς κανονικά και το άλλο μόνο αν δεις οτι τα φυτά σου κιτρινίζουν αφού είναι κυρίως σίδηρος που χρησιμεύει στη σύνθεση της χλωροφύλλης.

Η λαμπίτσα που μου δείχνεις δεν είναι Τ8 αλλά compact, δηλαδή διπλή, μία λευκή και μια ροζ, θα κάνει τη δουλειά της αρκεί να έχεις την αντίστοιχη υποδοχή.

Ok για τα λιπάσματα, δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά αφού το viva είναι πλήρες το χρησιμοποείς κανονικά και το άλλο μόνο αν δεις οτι τα φυτά σου κιτρινίζουν αφού είναι κυρίως σίδηρος που χρησιμεύει στη σύνθεση της χλωροφύλλης.

Η λαμπίτσα που μου δείχνεις δεν είναι Τ8 αλλά compact, δηλαδή διπλή, μία λευκή και μια ροζ, θα κάνει τη δουλειά της αρκεί να έχεις την αντίστοιχη υποδοχή.

..ευχαριστω για την βοηθεια ολα τα κανω οπως μου ειπαν στο πετ σοπ! :bowdown:

..σημερα εκανα και αλλαγη νερου γiατι ειδα και κατι ψιλο αλγες (μαυρες + καφε)

επισης μικρυνα και την φωτοπεριοδο σε 4 ωρες απο 8

περιμενω λοιπον να προσαρμωσετι η ανουμπια μου οπως μου ειπες μαλλον θα θελeι τον χρονο της θα σας κρατω ενημερους να εισαι καλα! :bowdown:

..ευχαριστω για την βοηθεια ολα τα κανω οπως μου ειπαν στο πετ σοπ! :bowdown:

..σημερα εκανα και αλλαγη νερου γiατι ειδα και κατι ψιλο αλγες (μαυρες + καφε)

επισης μικρυνα και την φωτοπεριοδο σε 4 ωρες απο 8

περιμενω λοιπον να προσαρμωσετι η ανουμπια μου οπως μου ειπες μαλλον θα θελeι τον χρονο της θα σας κρατω ενημερους να εισαι καλα! :bowdown:

Εδώ παίρνεις αρκετά φάουλ... :bowdown:

1)Δεν ακούς ότι σου λένε τα καταστήματα γιατί έχουν κέρδος, εμείς δεν έχουμε κέρδος και ότι λέμε ελέγχεται από πάαααρα πολλούς.

2)Για να έχεις άλγες σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά...

3)ΔΕΝ μικραίνουμε τη φωτοπερίοδο κάτω από 8 ώρες εκτός από έκτακτη συσκότιση που τη μειώνουμε στις 0 (μηδέν) ώρες.

4)Πρόσεξε στα λιπάσματα, "σπάσε" την δόση του viva σε καθημερινή 1ml τη μέρα και το άλλο κόφ' το τελείως μέχρι να δείξουν τα φυτά οτι το χρειάζονται (λιγότερο έντονο πράσινο) όπου και εκεί θα ρίχνεις σπασμένες δόσεις ανά μερικές μέρες (2-3) αρχίζοντας από μικρή ποσότητα και ανάλογα την αυξάνεις.

Ποτέ μην κάνεις κάτι αν δεν έχεις καλό λόγο, θα σου βγαίνουν προβλήματα και θα ψάχνεσαι. :bowdown:

Εδώ παίρνεις αρκετά φάουλ... :hysterical:

1)Δεν ακούς ότι σου λένε τα καταστήματα γιατί έχουν κέρδος, εμείς δεν έχουμε κέρδος και ότι λέμε ελέγχεται από πάαααρα πολλούς.

2)Για να έχεις άλγες σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλά...

3)ΔΕΝ μικραίνουμε τη φωτοπερίοδο κάτω από 8 ώρες εκτός από έκτακτη συσκότιση που τη μειώνουμε στις 0 (μηδέν) ώρες.

4)Πρόσεξε στα λιπάσματα, "σπάσε" την δόση του viva σε καθημερινή 1ml τη μέρα και το άλλο κόφ' το τελείως μέχρι να δείξουν τα φυτά οτι το χρειάζονται (λιγότερο έντονο πράσινο) όπου και εκεί θα ρίχνεις σπασμένες δόσεις ανά μερικές μέρες (2-3) αρχίζοντας από μικρή ποσότητα και ανάλογα την αυξάνεις.

Ποτέ μην κάνεις κάτι αν δεν έχεις καλό λόγο, θα σου βγαίνουν προβλήματα και θα ψάχνεσαι. :bowdown:

ok κταλαβα :bowdown: ..εχεις δικιο! :hysterical: ..αυριο θα ανεβασω μερικες καθαρες φωτογραφειες να δεις σε ποιο σημειο βρισκομαι ...χαρικα πολυ που τα ειπαμε :hysterical: ..αν εχεις χρονο ριξε μια ματια :bowdown::bowdown:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...