Jump to content

νεο μελοσ

Recommended Posts

γεια σαs! εχω μικρη εμπειρια και αυτη ειναι σε χρυσοψαρα.Ξερει καποιos να με συμβουλευσει πωs να ταξιδεψω με ασφαλεια τα ψαρακια μου¨? τα εχω σε μικρο ενυδρειο 25 λιτ

καλως ηρθες στην παρεα μας.

εδω μεσα θα βρεις υλικο για διαβασμα για να εχεις παντα υγιη ψαρακια. :wub:

Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας :wub:

πές μας πόσα ψάρια, τι είδη και πόση ώρα κατά προσέγγιση θα διαρκέσει το ταξίδι, θα τα μεταφέρεις εσύ ή θα πάνε σαν δέμα ...

καλώς ήρθες στο Aquazone.gr

Καλώς όρισες στο forum μας!!

....επίσης με τι μέσον θα ταξιδέψουν???

Είμαι καινούργια στον τομέα των ενυδρείων και θα ήθελα να ρωτήσω αρκετά πράγματα.

Αγόρασα ένα ενυδρείο 60 λίτρων, έπλυνα τα χαλίκια, έβαλα νερό κ διακοσμητικά, το έβαλα στην πρίζα και το άφησα μόνο 24 ώρες να δουλέψει μόνο του.

Tην επόμενη μέρα τοποθέτησα 2 χρυσόψαρα και την παραeπόμενη άλλα 2. Και αναρωτιέμαι όταν λέτε στρώσιμο ενυδρείου τι εννοείτε. Έπρεπε να κάνω και κάτι άλλο???? Έκανα ότι μου είπαν από το pet shop....

Welcome to Aquazone!!!

Καλος ηρθες στο aquazone.μια πρωτη συμβουλη ειναι να μην ακους petshop εκτος και αν στο εχουν προτινει απο εδω μεσα.μια 2η ειναι καλυτερα πριν κανεις κατι να διαβαζεις (οχι οτι το εκανα και εγω στην αρχη) και μετα να το κανεις.

για αρχη θα σου ελεγα να διαβασεις αυτό για χρυσοψαρα θα αφησω να απαντησουν οι πιο ειδικοι.

καλη συνεχεια

Έγινε επεξεργασία - Νίκος_Κρικ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...