PRINCE 4 Μαίου 2009 #1 Share 4 Μαίου 2009 Και μια στιγμή απο παλιά .....πολύ παλιά ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotos gwgw 4 Μαίου 2009 #2 Share 4 Μαίου 2009 [παρα πολυ καλο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 4 Μαίου 2009 #3 Share 4 Μαίου 2009 H τελευταια φωτογραφια απλα τελεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 4 Μαίου 2009 #4 Share 4 Μαίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 5 Μαίου 2009 Author #5 Share 5 Μαίου 2009 Ευχαριστώ!Και εμένα μου αρέσει έτσι το ενυδρείο....μου αρέσουν πολύ οι πέτρες...δεν μοιάζουν σαν αυτες που πραγματικά υπάρχουν στη λίμνη??? έχουν πάρει κ αυτό το καφετί χρώμα..... ...και όσο για την τελευταία φωτογραφία στην πρώτη δημοσίευση.... αυτός ήταν ο μπαμπάς τους......όμορφος....αλλά πολύ άγριος...ανεχόταν μόνο δυο θηλυκά στο ενυδρείο...2 φορές επιχείρησα να βάλω άλλο 1 θηλυκό μέσα και τα σκότωσε ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 5 Μαίου 2009 #6 Share 5 Μαίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος