sarevock 4 Μαίου 2009 #1 Share 4 Μαίου 2009 Μολις μου ηρθε με mail: Αυτό και αν γίνεται μόνο μια φορά στην ζωή μας ΔΥΟ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ Την 27η Αυγούστου 2009, 30 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, κοιτάξτε στον ουρανό. Ο πλανήτης Αρης θα είναι πολύ λαμπερός μέσα στον ουρανό Θα είναι το ίδιο μεγάλος όπως και το φεγγάρι παρόλο που ο πλανήτης Αρης θα είναι 34,65 εκατομμύρια μίλια μακριά από την Γή. Προσπαθήστε λοιπόν να μην χάσετε αυτό το γεγονός Θα το βλέπουμε με γυμνό μάτι σαν να και η γη έχει δύο φεγγάρια !!!.. Η επόμενη φορά που θα λάβει χώρα αυτό το γεγονός θα είναι το έτος 2287. Μοιραστείτε αυτή την πληροφορία με όλους τους φίλους σας γιατί κανένας ζωντανός δεν θα μπορέσει να το δει για δεύτερη φορά... ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 4 Μαίου 2009 #2 Share 4 Μαίου 2009 ..θα το ψαξω ! ) ωραια πληροφορια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 4 Μαίου 2009 #3 Share 4 Μαίου 2009 Δυστυχώς νομίζω ότι είναι φάρσα. εδώ και δυο χρόνια ασχολούμαι ερασιτεχνικά τα καλοκαίρια με αστρονομία, το μέιλ αυτό κυκλοφορεί κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια από τα 2003 και μετά... Αν το ψάξετε λίγο στο ίντερνετ θα δείτε ότι υπάρχουν πολλές αναφορές σ' αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 4 Μαίου 2009 Author #4 Share 4 Μαίου 2009 Χμμμ... οποτε 'τσιμπησαμε' παλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 4 Μαίου 2009 #5 Share 4 Μαίου 2009 Ναι ρε γμτ, ξέρετε πόσες φορές έχω στηθεί στην ταράτσα μου... πάλι καλά που δεν τα βγάζουν χειμώνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astra 4 Μαίου 2009 #6 Share 4 Μαίου 2009 Η ιστορία ξεκίνησε το 2003 όταν ο Άρης θα βρισκόταν πάρα πολύ κοντά στη Γη, πράγμα που όντως συμβαίνει 1 φορά ανά πολλές χιλιετίες... Αλλά και πάλι τότε δεν φαινόταν σαν μια δεύτερη πανσέληνος, απλώς σαν ένα πολύ μεγάλο κόκκινο σημάδι στον ουρανό. Λεπτομέριες του πλανήτη ακόμα και τότε ήταν ορατές μόνο με κυάλια ή τηλεσκόπιο. Και το μέιλ αυτό για κάποιο λόγο συνεχίζει να στέλνεται από δω και από κει τόσα χρόνια τώρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 4 Μαίου 2009 #7 Share 4 Μαίου 2009 Ποιος να ειναι ο λογος .....αραγε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 4 Μαίου 2009 #8 Share 4 Μαίου 2009 Αγαπητοί φίλοι, Οσοι πραγματικά ενδιαφέρονται και για να μην μας κοροιδεύουν επιτέλους οι γνωστοί άγνωστοι απατεώνες δείτε αυτό. http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=3728 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος