Vogias 3 Μαίου 2009 #1 Share 3 Μαίου 2009 Πριν 10 μερες αγοαρασα ενα μικρο μοπανι και χθες που το εβαλα στο νερο παρατηρησα οτι σε ενα σημειο εχει κατι σαν ρετσινι!!! Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω αν ειναι καλο να το βαλω στο ενυδρειο! Οποιος γνωριζει παρακαλω ας μου πει αν εχει προβλημα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom 3 Μαίου 2009 #2 Share 3 Μαίου 2009 εγω θα σου ελεγα μην ανυσηχεις καθως προκειται για εναν φυσικο μυκητα.Θα κανει τον κυκλο του και θα φυγει μονος του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 3 Μαίου 2009 Author #3 Share 3 Μαίου 2009 Εγω ετσι οπως το σκεφτομαι ειναι οτι στη φυση ολο και καποιο ξυλο που ειναι μεσα στο νερο θα εχει κι αυτο ρετσινι αλλα το θεμα ειναι οτι στο ενυδρειο ειναι περιορισμενα τα πραγματα και μπορει να μου δημιουργησει κανενα προβλημα απο το πουθενα!Μηπως να το ξυσω με κανενα κατσαβιδι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 3 Μαίου 2009 #4 Share 3 Μαίου 2009 Καλύτερα να το ξύσεις και να το αφήσεις για λίγες ώρες σε κανέναν κουβά με νερό, δεν είμαστε σίγουροι οτι το νωπό ρετσίνι σε περιορισμένη ποσότητα νερού είναι ασφαλές (προσωπικά θα το άφηνα αφού ρητίνη είναι αλλά δεν μπορώ να σε πάρω στο λαιμό μου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 3 Μαίου 2009 Author #5 Share 3 Μαίου 2009 Λες να το αφησω εε?Δεν υπαρχει καποιος που να του εχει τυχει τιποτα παρομοιο και να ξερει με σιγουρια να μας πει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 7 Μαίου 2009 Author #6 Share 7 Μαίου 2009 Λοιπον το ψιλοεβγαλα με ενα μαχαιρακι αλλα ακομα εχει!Κανενας καμια αποψη περι του θεματος που να ξερει σιγουρα???Αν το βαλω μπορει και να μην εχει προβλημα αλλα φοβαμαι λιγο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 7 Μαίου 2009 #7 Share 7 Μαίου 2009 Λοιπον το ψιλοεβγαλα με ενα μαχαιρακι αλλα ακομα εχει!Κανενας καμια αποψη περι του θεματος που να ξερει σιγουρα???Αν το βαλω μπορει και να μην εχει προβλημα αλλα φοβαμαι λιγο !!! Να μη το φοβάσαι! Θα κάνει τον κύκλο του και θα φύγει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος