αριστομένης 2 Μαίου 2009 #1 Share 2 Μαίου 2009 Καλησπέρα σας . Μήπως γνωρίζει κανείς το spliter της φωτογραφίας τα βανάκια που τσεκάρω με βελάκια δουλεύουν ως βελονοειδή η απλά ως on-off ; Δηλαδή μετά την αγορά πρέπει να προσαρμόσω στον κάθε μετρητή φυσαλίδων και από ένα βελονοειδή; Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Μαίου 2009 #2 Share 2 Μαίου 2009 Εμένα μου φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος spliter την μια έξοδο την κάνει 3 και έχουν και η 3 ενσωματωμένο μετρητή φυσαλίδων. Και θεωρητικά εκεί που έχεις τα βελάκια πρέπει βελονοειδή στρόφιγγα. Αλλά περισσότερα θα ξέρει σίγουρα η εταιρία που τον παράγει. Μόνο την φωτογραφία βρήκες δεν βρήκες περιγραφή του προϊόντος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αριστομένης 2 Μαίου 2009 Author #3 Share 2 Μαίου 2009 Εμένα μου φαίνεται ότι ο συγκεκριμένος spliter την μια έξοδο την κάνει 3 και έχουν και η 3 ενσωματωμένο μετρητή φυσαλίδων. Και θεωρητικά εκεί που έχεις τα βελάκια πρέπει βελονοειδή στρόφιγγα. Αλλά περισσότερα θα ξέρει σίγουρα η εταιρία που τον παράγει. Μόνο την φωτογραφία βρήκες δεν βρήκες περιγραφή του προϊόντος. Ευχαριστώ για την ανταπόκριση..........στην σελίδα που το είδα δεν είχε λεπτομέρειες αλλά λογικά δεν πρέπει να είναι βελονοειδή ; φοβάμαι μην το πάρω και δεν κάνω δουλειά .... ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος