Perotas 2 Μαίου 2009 #1 Share 2 Μαίου 2009 Re pedia pia i diafora tou refugium me to sumb.. se ti hrisimevi to ena ke ti to allo? to refugium ine must gia ena reef? Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 2 Μαίου 2009 #2 Share 2 Μαίου 2009 τα ματάκια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 2 Μαίου 2009 #3 Share 2 Μαίου 2009 http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perotas 3 Μαίου 2009 Author #4 Share 3 Μαίου 2009 Ρε παιδιά ζητω σιγνομη εγώ δεν το έκαμα από κακια για να βγάλετε εσείς τα ματια σας απλοσ ειμαι κενουριος στο forum και δεν το ήξερα ,,,, όσο για το post μου θα προτιμούσα να το διαγράψετε. ευχάριστο. ξεκινήσαμε λάθος, και επειδή δεν θέλω να πάει και το ενυδρείο μου λάθος .... "καταλαμβενετε" όσο για το ότι είμαι καινούριος και δεν ηπα ούτε ένα για,, λάθος μου .. είχα μιλήσει και γνωριστεί με τον Νίκο το Ψάλτη και ξέχασα να γνωριστώ μαζί σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Μαίου 2009 #5 Share 3 Μαίου 2009 Ρε παιδιά ζητω σιγνομη εγώ δεν το έκαμα από κακια για να βγάλετε εσείς τα ματια σας απλοσ ειμαι κενουριος στο forum και δεν το ήξερα ,,,, όσο για το post μου θα προτιμούσα να το διαγράψετε. ευχάριστο. ξεκινήσαμε λάθος, και επειδή δεν θέλω να πάει και το ενυδρείο μου λάθος .... "καταλαμβενετε" όσο για το ότι είμαι καινούριος και δεν ηπα ούτε ένα για,, λάθος μου .. είχα μιλήσει και γνωριστεί με τον Νίκο το Ψάλτη και ξέχασα να γνωριστώ μαζί σας. Καλημερα.Συνεχισε οτι αποριες εχεις εδω σ'αυτο το ποστ.Καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Μαίου 2009 #6 Share 3 Μαίου 2009 Και για αρχη σαν απαντηση απο μενα παρε αυτο αυτο το λινκ. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=8300 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perotas 3 Μαίου 2009 Author #7 Share 3 Μαίου 2009 thanx τώρα μπήκα στο θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 3 Μαίου 2009 #8 Share 3 Μαίου 2009 παιδιά να βάλω εγω εδω μια ερώτηση που νομίζω ταιριαζει. Βλέπω συχνά refugium σε sump που ειναι κατω απο το βασικο ενυδρείο.Υπάρχει όφελος απο αυτό? αφου θα περάσει το νερό μέσα από τον κυκλοφοριτή για να ανέβει στο ενυδρειο.Δεν θα σκοτωθούν ολοι οι ζωντανη οργανισμοι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 Μαίου 2009 #9 Share 3 Μαίου 2009 Ο κύριος προορισμός του refugium, είναι η βιολογική επεξεργασία του νερού. Κατά δεύτερο λόγο είναι ο εμπλουτισμός του κυρίως ενυδρείου με πλαγκτονικούς οργανισμούς. Κάποιοι θα καταστραφούν στις φτερωτές, κάποιοι όχι. Πάντως ένα κοππίποδο νεκρό ή ζωντανό, είναι ωραίος μεζές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perotas 3 Μαίου 2009 Author #10 Share 3 Μαίου 2009 έχω ακούσει για DSB για 12 με 13 cm στο refugium και κάποιοι άλλοι στο ενυδρείο τι είναι το DSB και που χρησιμεύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 3 Μαίου 2009 #11 Share 3 Μαίου 2009 ...και κάποιοι άλλοι και στο refugium και στο κυρίως ενυδρείο. Σκοπός του DSB είναι η βιολογική επεξεργασία του νερού με φυσικό τρόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perotas 4 Μαίου 2009 Author #12 Share 4 Μαίου 2009 δηλαδή DSB με 6cm δεν δουλεύει?? η διαφορα με τα bioballs πια είναι? εσύ ρε Nίκο είσαι εναντίον τον bioballs γιατί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 4 Μαίου 2009 #13 Share 4 Μαίου 2009 Τα 6 εκατοστά DSB δεν αποδίδουν το 100% της δυνατότητας ενός τέτοιου συστήματος. Τα bioballs είναι κάτι άλλο. Αφορούν τεχνιτή βιολογικη επεξεργασία. Η άποψή μου είναι η δημιουργία ενός περισσότερο φυσικού κλειστού συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perotas 4 Μαίου 2009 Author #14 Share 4 Μαίου 2009 κλειστό σύστημα δηλαδή?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 4 Μαίου 2009 #15 Share 4 Μαίου 2009 Ανοικτό σύστημα είναι η θάλασσα, κλειστό σύστημα είναι το ενυδρείο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perotas 4 Μαίου 2009 Author #16 Share 4 Μαίου 2009 θα κάνω καινούριο post με photos του καινούριου ενυδρείου και μιλάμε εκεί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος