johnb 31 Μαίου 2009 Author #26 Share 31 Μαίου 2009 αλλη μια φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Μαίου 2009 #27 Share 31 Μαίου 2009 βγαλε και το χαλικι απο την θαλασσα.ειναι ακαταλληλο για γλυκο νερο εκτος απο κιχλιδες αφρικης. Δεν κανει ουτε για κιχλιδες Αφρικης........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 31 Μαίου 2009 Author #28 Share 31 Μαίου 2009 αλλη μια φοτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIOSAFRICANOS 31 Μαίου 2009 #29 Share 31 Μαίου 2009 Φιλε το ενυδρειο σου μπορει να βελτιωθει κι αλλο , θα πρεπει να διαβασεις αρκετα γυρο απο τα ψαρια σου και της συνθηκες που θελουν και πιστευω το αποτελεσμα θα το χαρεις εσυ και τα ψαρια σου ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 31 Μαίου 2009 #30 Share 31 Μαίου 2009 Ζωντανα φυτα εχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 1 Ιουνίου 2009 #31 Share 1 Ιουνίου 2009 Βλεπω η συνθεση παραμενει η ιδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 1 Ιουνίου 2009 Author #32 Share 1 Ιουνίου 2009 τα φυτα ειναι παλαστικα ολα...οσο για την συνθεση δεν σκεφτομαι να την αλλαξω....οτι γινει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 1 Ιουνίου 2009 #33 Share 1 Ιουνίου 2009 ότι γίνει???ε βαλε μέσα και κανένα πιράνχας. είναι αμαρτία φίλε να τα ταλαιπωρείς. Παίρνουμε ψάρια για να τους δώσουμε κάποιες καλές συνθήκες ζωής και όχι για πειράματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Ιουνίου 2009 #34 Share 1 Ιουνίου 2009 Φίλε μου καλό θα είναι να καταλήξεις σε ψάρια συμβατά μετάξυ τούς και ντεκόρ που ανταποκρίνεται σε αυτά.¨Ειναι κρίμα να τα ταλαιπωρείς κάνοντας πειράματα...Ακολούθησε όσα σου είπαν οι υπόλοιποι φίλοι και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο τόσο για τα ψάρια σου όσο και για την αισθητική του ενυδρείου σου.Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 2 Ιουνίου 2009 #35 Share 2 Ιουνίου 2009 τα φυτα ειναι παλαστικα ολα...οσο για την συνθεση δεν σκεφτομαι να την αλλαξω....οτι γινει.... Περί γούστου βέβαια δεν μπορεί κανείς να προσθέσει κάτι αλλά..... Κάνε μία προσπάθεια να βελτιώσεις την κατάσταση αφού σου δίνεται η ευκαιρία με τις γνώμες των άλλων φίλων εδώ. Άλλωστε φαντάζομαι στο forum μπήκες για να ανταλλάξεις γνώμες με άλλους συνχομπίστες. Και επειδή μιλάμε για ζωντανούς οργανισμούς δεν έχει να κάνει μόνο με το γούστο. Δες λιγάκι λοιπόν το θέμα της συμβατότητας των ψαριών και στη συνέχεια πιθανή αντικατάσταση των πλαστικών και θα ανακαλύψεις ότι το αποτέλεσμα θα είναι πολύ ανταποδοτικό και γαι σένα και για τα ψαράκια. Καλή συνέχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 2 Ιουνίου 2009 #36 Share 2 Ιουνίου 2009 οσο για την συνθεση δεν σκεφτομαι να την αλλαξω....οτι γινει.... Και τι σου φταινε τα ζωντανα παλικαρι μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 2 Ιουνίου 2009 #37 Share 2 Ιουνίου 2009 τα φυτα ειναι παλαστικα ολα...οσο για την συνθεση δεν σκεφτομαι να την αλλαξω....οτι γινει.... Μηπως περιμενεις και μπραβο, για την "ζωοφιλικη" σου συνειδηση; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 2 Ιουνίου 2009 Author #38 Share 2 Ιουνίου 2009 ενταξει μην τρελλαθουμε μια μοναδα πανω το ph μια μοναδα κατω δεν χαθηκε και ο κοσμος...δεν νομιζω να ειναι και τοσο σημαντικο θεμα...οσο για τα ψαρακια εγω τα νοιαζομαι οσο δεν φανταζεστε...("ζωοφιλικη" συνειδηση) και δεν σηκωνω κουβεντα περι αυτου.. ειπαμε τα ψαρακια μου τα εδωσαν οι πετσοπαδες χωρις να το ειχα ψαξει εκτενεστερα ,παντως εδω και 2 χρονια ολα μια χαρα (Μηπως περιμενεις και μπραβο, για την "ζωοφιλικη" σου συνειδηση μηπως θα ηταν καλυτερα να τα εριχνα στην λεκανη της τουαλετας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 2 Ιουνίου 2009 #39 Share 2 Ιουνίου 2009 Φίλε δεν έχεις ιδέα τι θέλουν τα ψάρια, οπότε πως θα τα φροντίσεις σωστά? Εμείς προσπαθούμε να σου πούμε τι να κάνεις για να είναι άνετα(κάποια, δεν γίνεται όλα για αυτό σου λέμε να δώσεις κάποια πίσω) και εσύ λες "ότι γίνει"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 2 Ιουνίου 2009 Author #40 Share 2 Ιουνίου 2009 Φίλε δεν έχεις ιδέα τι θέλουν τα ψάρια, οπότε πως θα τα φροντίσεις σωστά? Εμείς προσπαθούμε να σου πούμε τι να κάνεις για να είναι άνετα(κάποια, δεν γίνεται όλα για αυτό σου λέμε να δώσεις κάποια πίσω) και εσύ λες "ότι γίνει"... πισω που......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιουνίου 2009 #41 Share 3 Ιουνίου 2009 πισω που......? Εκει που τα πηρες,η εν πασει περιπτωσει σε καποιο pet shop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 3 Ιουνίου 2009 Author #42 Share 3 Ιουνίου 2009 πλακα κανετε.... ο πετσοπας μου λεει 'εγω δεν τα παιρνω ουτε απο τον αδερφο μου..'τι μου λετε? αν τα επαιρναν θα ηταν ολα μια χαρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 3 Ιουνίου 2009 #43 Share 3 Ιουνίου 2009 Δωστα τζαμπα στην τελικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 3 Ιουνίου 2009 Author #44 Share 3 Ιουνίου 2009 Δωστα τζαμπα στην τελικη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 3 Ιουνίου 2009 #45 Share 3 Ιουνίου 2009 Γιατι τετοια αντιδραση..??Προτιμας να σου ψοφησουν..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 4 Ιουνίου 2009 #46 Share 4 Ιουνίου 2009 Για τα πρακτικα: Και εγω και αλλος κοσμος τα δωσαμε ΤΖΑΜΠΑ! (στο κατω κατω δεν εχεις φροντοζα απο Zaire, για παραδειγμα, για να σε πειραξει το κοστος) Δεν ειναι κακο φιλε μου να τα δωσεις ετσι αν δεν στα παιρνει αλλιως...καλο θα κανεις κακο ΔΕΝ θα κανεις... αλλα απο οτι βλεπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 7 Ιουνίου 2009 Author #47 Share 7 Ιουνίου 2009 αλλα απο οτι βλεπω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 10 Ιουνίου 2009 Author #48 Share 10 Ιουνίου 2009 παιδια εγω τα βλεπω ειναι μια χαρα...ποσο καιρο τα εχω..προσφατα πηρα και καμια 6 guppy αρσ-θυλ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 17 Ιουνίου 2009 Author #49 Share 17 Ιουνίου 2009 το ενυδρειο μου τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnb 17 Ιουνίου 2009 Author #50 Share 17 Ιουνίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος