Jump to content

Recommended Posts

ναι τον παλιο ανθρακα εβαλα.τον εβαλα σε ενα δοχειο με νερο απτο ενυδρειο μου.υπεθεσα για 35 ωρες οτι δεν θα εχει προβλημα.εχει;

τον εχω 2 μηνες.πολυ ειναι;

οι μετρησεις δεν θα επηρρεαστουν καθολου απτο χρωμα που εχει τωρα το νερο μου;(πρασινο)

ναι τον παλιο ανθρακα εβαλα.τον εβαλα σε ενα δοχειο με νερο απτο ενυδρειο μου.υπεθεσα για 35 ωρες οτι δεν θα εχει προβλημα.εχει;

τον εχω 2 μηνες.πολυ ειναι;

οι μετρησεις δεν θα επηρρεαστουν καθολου απτο χρωμα που εχει τωρα το νερο μου;(πρασινο)

Ο άνθρακας χρησιμοποιείται και μετά πετιέται και μετά πάλι νέος! 2 μηνών άνθρακας μπορεί να είναι κορεσμένος. Μετρήσεις θα κάνεις ΜΟΝΟ μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας.

Ενημέρωσέ μας τί γίνεται σήμερις και τί βήματα ακολούθησες...

σημερα εχω πιο ευχαριστα (για μενα,και τα ψαρακια) νεα. εχουν καθαρισει ολα τα ψαρακια μου απο τα ασπρακια.μονο οι ουρες τους ειναι λιγο σαν μαδημενες.σε αλλα πιο λιγο και σε αλλα πιο πολυ.ελπιζω να συνεχισουν να βελτιωνονται.

βιταμινες εριξα της sera σε υγρη μορφη.

να κανω μια ασχετη ως το προβλημα μου ερωτηση. νερο απο πηγη μπορω να βαλω;

νερο απο πηγη μπορω να βαλω;

Mπορεις αλλα οχι τωρα να περασει λιγο η μπόρα .

Να κάνεις αλλη μια αλλαγη νερου για να φυγουν τα υπολείμματα απο το φάρμακο .

Απο τωρα ξεκεινας τις ρουτίνες σου κανονικα .

Εκτοζον αν μπορεις να βρεις καλο ειναι να το εχεις , αντιχλωριο και ζωντανά βακτηρια .

Καλή συνέχεια με μπολικο διάβασμα στο Aquazone.

τα ψαρια μου σημερα ειναι υγειεστατα και οι καρδιναλιοι εχουν αποκτησει ενα πολυ ζωντανο χρωμα.

νομιζω καταλαβα τι προκαλεσε τα προβληματα μου. τα χερια μου.δουλευω μηχανικος αυτοκινητων και συνηθως αλλαγη νερων κανω κυριακη που εχουν φυγει τα παντα απτα χερια μου,ενω την εβδομαδα που ξεκινησαν τα προβληματα την εκανα μεσοβδομαδα. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο αφου παντα ακολουθω την ιδια διαδικασια προετοιμασιας νερου,διατροφης,φωτισμου...

τελος να ευχαριστησω τον σταματη,τον stormtrooper και τον antonis123 που ασχοληθηκαν και με βοηθησαν με το προβλημα μου. θα τα ξαναπουμε σε αλλο θεμα που θα ανοιξω μιας και σκεφτομαι να αλλαξω ενυδρειο

_________________________________ :bowdown: ___________________________________

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...