snakepanos 1 Μαίου 2009 #1 Share 1 Μαίου 2009 Καλησπερα παιδια .Θα ηθελα να μαθω αν ειναι ευκολο ποσοι ειμαστε απο τον νομο θεσσαλονικης .Παρακαλω μονο θεσσαλονικεις..Ευχαριστω εκ των προτερων...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Μαίου 2009 #2 Share 1 Μαίου 2009 προς τι η ερωτηση αγαπητε φιλε..? κανεις απογραφη στην πολη,γιορταζεις...κατι αλλο..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1 Μαίου 2009 #3 Share 1 Μαίου 2009 Εδω έχεις κάποια μέλη μας και απο τα ποιο δραστήρια . http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=217803 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakepanos 2 Μαίου 2009 Author #4 Share 2 Μαίου 2009 προς τι η ερωτηση αγαπητε φιλε..? κανεις απογραφη στην πολη,γιορταζεις...κατι αλλο..? Ουτε απογραφη κανω φιλε ουτε γενεθλια εχω,απλως θελω να δινω ψαρια και κλαδεματα σε μελη που ειναι απο εδω.Σε καλυψα ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 2 Μαίου 2009 #5 Share 2 Μαίου 2009 Ουτε απογραφη κανω φιλε ουτε γενεθλια εχω,απλως θελω να δινω ψαρια και κλαδεματα σε μελη που ειναι απο εδω.Σε καλυψα ?? απολυτως.μπορεις να ξεκινησεις απο τις 16 μαιου οπου επεται συναντηση στην πολη μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakepanos 2 Μαίου 2009 Author #6 Share 2 Μαίου 2009 Εδω έχεις κάποια μέλη μας και απο τα ποιο δραστήρια . http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=217803 Το ξερω για την συναντηση αλλα παρακαλεσα τον χρηστο να αλλαξει ημερομηνια γιατι βαπτιζω τον γιο μου την κυριακη στις σερρες .Και τωρα με πεταει εξω το θεμα αμα παω να γραψω κατι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 2 Μαίου 2009 #7 Share 2 Μαίου 2009 με πεταει εξω το θεμα αμα παω να γραψω κατι.... δεν μπορεις να ποσταρεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 2 Μαίου 2009 #8 Share 2 Μαίου 2009 Το ξερω για την συναντηση αλλα παρακαλεσα τον χρηστο να αλλαξει ημερομηνια γιατι βαπτιζω τον γιο μου την κυριακη στις σερρες .Και τωρα με πεταει εξω το θεμα αμα παω να γραψω κατι.... Ποιος σε πετάει έξω αυτό δεν το κατάλαβα Απλός αν διάβασες ανέφερα ότι αν αλλάξω ημερομηνία θα μπορείς εσύ δεν θα μπορεί κάποιος άλλος, δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε μια ημερομηνία που να βολεύει όλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakepanos 2 Μαίου 2009 Author #9 Share 2 Μαίου 2009 Ποιος σε πετάει έξω αυτό δεν το κατάλαβα Απλός αν διάβασες ανέφερα ότι αν αλλάξω ημερομηνία θα μπορείς εσύ δεν θα μπορεί κάποιος άλλος, δυστυχώς δεν μπορούμε να βρούμε μια ημερομηνία που να βολεύει όλους. Εχεις απολυτο δικιο,κατι ειχα γραψει σε απαντηση οταν εκλεισε η ημερομηνια απο σενα ,αλλα την επομενη μερα χαθηκε ηπαραθεση μου απο το θεμα και απο τοτε δεν μπορω να διαβασω τη γραφεται ,με βγαζει συνεχεια σφαλμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος