Jump to content

γεννα δισκων

123petros

Recommended Posts

πριν λιγο ειδα οτι εχω ενα ζευγαρι δισκων μεσα στο ενυδρειο μου.το ζευγαρι ειναι ενα blue diamond και ενα red marlboro.το θυληκο blue diamond πηγε και αφησε τα αυγα του επανω σε μια ριζα.μεσα στο ενυδρειο υπαρχουν αλλοι δυο δισκοι μικροτεροι οι οποιοι τωρα ειναι στριμωγμενοι σε μια γωνια αφου ο αρσενικος δεν τους αφηνει να κουνηθουν.υπαρχει περιπτωση μεσα σε αυτο το ενυδρειο να τα καταφερουν?

συγνωμη για την ποιοτητα του βιντεο και για τον ηχο αλλα απο την χαρα μου δεν σκεφτομουν τιποτα αλλο απο το να αποτυποσω αυτο που εβλεπα.

:wub:

Τα συγχαρήκια μου!

Νομίζω πως για να επιβιώσουν θέλουν ενυδρείο γεννήστρα. Περίμενε να μπει ο Nidal ή ο Diskus Fan να σου πούνε! :wub:

Δυστυχως δεν μπορεσα να μεγαλωσω το βιντεο για να δω λεπτομερειες. Αυτα που προσεξα ειναι:

1. Το πορτοκαλι ψαρι στο βιντεο τουλαχιστον δεν εδειχνε μεγαλο ενδιαφερον τοσο στο να περασει πανω απο τα αυγα οσο στο να φαει οτι ειχε ξεκολησει.

2. Με την ροη τοσο αυξημενη ακομα και αν περασε μαλλον δεν θα εχει κανει πολυ καλη δουλεια.

Ελπιζω να κανω λαθος και στα δυο. Μερικες πληροφοριες για το ενυδρειο;

Αν έχεις γεννητούρια τα συγχαρητήρια μου. Αν όχι keep walking

ο αρσενικος πιστευω οτι την εκανε την δουλεια του,περασε πανω απο τα αυγα με σχετικα αργους ρυθμους και εκεινη την στιγμη ο θυληκος εκανε την δουλεια του αρσενικου στριμοχνοντας τους αλλους δυο δισκους στην γωνια τους.τωρα για την ροη που λες ισως να εχεις δικιο.

το βιντεακι δεν το τραβηξα αμεσως.

σημερα την ωρα που τα ταισα η θυληκια παρεμεινε στα αυγα ενω ο αρσενικος μια ετρωγε και μια κολλαγε τους αλλους στην γωνια μετα πηγε στην ριζα αρχησε τα ιδια το θυληκο.οταν φαγανε πηγαν και τα δυο στην ριζα το θ πανω απο τα αυγα και το α πισω με θεα τους αλλους δυο και ετσι αφησανε και τους αλλους να φανε παντα ομως σε αποσταση απο τα αυγα

μηπως μπορει να μου πει καποιος οταν πανε πανω απο τα αυγα και κανουν μια κινηση σαν να τα φυσανε με το στομα τι κανουν?

Έγινε επεξεργασία - 123petros

Καθαριζουν τα αυγα και τα αεριζουν με τα πτερυγια τους. Μετα απο 30-40 ωρες τα αυγα φαινονται αν ειναι "καλα", γιατι εχουν σκουρινει ελαφρα (πορτοκαλι φαντασου). Σε 72 ωρες θα σκασουν τα αυγα (αν ειναι γονιμοποιημενα) και ισως τα μεταφερουν σε αλλο κοντινο σημειο πιο ασφαλες. Σε ακομα (περιπου) 72 ωρες τα μικρα θα αρχισουν να ξεκολανε, απο το σημειο που τα εχουν συγκεντρωσει και θα ανεβουν στις πλευρες τους για φαγητο.-

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...