123petros 28 Απριλίου 2009 #1 Share 28 Απριλίου 2009 εχω μια απορια σε ενα ενυδρειο με δισκους,μπαινουν Apistograma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 28 Απριλίου 2009 #2 Share 28 Απριλίου 2009 εχω μια απορια σε ενα ενυδρειο με δισκους,μπαινουν Apistograma? Στην διαλεξη του Bleher ειχες ερθει? Αν θυμαμαι καλα ειναι ζουνε σε διαφορετικους βιοτοπους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
123petros 28 Απριλίου 2009 Author #3 Share 28 Απριλίου 2009 δυστηχος δεν ηρθα αν και το ηθελα πολλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasos91973 28 Απριλίου 2009 #4 Share 28 Απριλίου 2009 Στην διαλεξη του Bleher ειχες ερθει? Αν θυμαμαι καλα ειναι ζουνε σε διαφορετικους βιοτοπους. ΣΩΣΤΟΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 29 Απριλίου 2009 #5 Share 29 Απριλίου 2009 Και τα δύο είδη ζούν σε ίδιες παραμέτρους νερού, στις ίδιες περιοχές, αλλά σε διαφορετικούς μικροβιότοπους. Οι δίσκοι προτιμούν περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση ξύλων και σχετικό βάθος, ενώ τα apistogramma, αβαθείς περιοχές, μόλις λίγων εκατοστών, με πυθμένα γεμάτο φύλλα και μπίχλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 29 Απριλίου 2009 #6 Share 29 Απριλίου 2009 Και τα δύο είδη ζούν σε ίδιες παραμέτρους νερού, στις ίδιες περιοχές, αλλά σε διαφορετικούς μικροβιότοπους. Οι δίσκοι προτιμούν περιοχές με μεγάλη συγκέντρωση ξύλων και σχετικό βάθος, ενώ τα apistogramma, αβαθείς περιοχές, μόλις λίγων εκατοστών, με πυθμένα γεμάτο φύλλα και μπίχλα. Αυτά ισχύουν για άγριους Δίσκου και άγρια απιστίγραμμα γιατί όπως είπα και ο ίδιος ο Heiko στην ερώτηση μου για το ίδιο ακριβώς θέμα όταν μιλάμε για ψάρια εκτροφής μπορούμε να κάνουμε έναν τέτοιο συνδιασμό εφόσον πρόκειτε για ψάρια που ζούνε στις ίδιες περιοχές με τις ίδιες παραμέτρους νερού, ΠΑΝΤΑ ΕΦΟΣΟΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΨΑΡΙΑ ΕΚΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΡΙΑ. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε την φωτογρφία που μας έδειξε με το ενυδρείο της Αμερικάνικης εταιρίας "Heiko's Lesson" που κέρδισε όλους τους διαγωνισμούς στην Αμερική και στήθηκε υπο τις οδηγίες του ίδιου, είχε καμία σχέση με των βιότοπο των δίσκων;;;; Δεν νομίζω απλά είχε δίσκους εκτρφείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος