Jump to content

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

stevekiri

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΤΕΦ ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΠΗΚΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΟΙ Κ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 80 ΛΙΤΡΩΝ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΧΩ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΨΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΩ.(ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ).ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΩ :wub:

Καλως ηρθες :wub:

Ανοιξε ενα καινουριο θεμα δινωντας οσα περισσοτερα στοιχεια εχεις (οπως φωτο και μετρησεις) απο το ενυδρειο και ρωτα τη γνωμη των συνφορουμιτων για το προβλημα σου :P

Έγινε επεξεργασία - delta66

Καλώς όρισες στο forum μας!

Περιμένουμε τις ερωτήσεις σου στις ειδικές κατηγορίες μας.

Καλώς ήρθες στην ενυδρειοπαρέα μας :wub:

Αρχισε να διαβάζεις.. κάνε μια παρουσίαση του ενυδρείου σου και ρώτα ότι απορίες έχεις :P

καλως ηρθες!

θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρους ελληνικους χαρακτηρες..!

Καλως ήρθες στην ενυδρειακή παρέα του ΑΖ!Καλή συνεχεια!

:wub:

μηπως ξερετε που μπορω να βρω καποιο site να βλεπω κ να μαθω πως λεγετε το κα8ε ψαρι?εχω μερικα ψαρια τα οποια δεν ξερω πωσ τα λενε.

μηπως ξερετε που μπορω να βρω καποιο site να βλεπω κ να μαθω πως λεγετε το κα8ε ψαρι?εχω μερικα ψαρια τα οποια δεν ξερω πωσ τα λενε.

Δεν σου κανει το ΑΖ? μπρικια κολλαμε εδω? ή τζιτζικια πεταλωνουμε? :wub:

Ξεκινα το ψαξιμο

http://www.aquazone.gr/index.php?pid=34

http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...view&idev=1

Καλο διαβασμα.

Έγινε επεξεργασία - delta66

εχω 2 παπαγαλοψαρα 2 γατοψαρα ενα πλακοστομο κ 3 τα οποια δεν τα ξερω αλλα πρεπει να ειναι κατι σαν ζεμπρες μαυρες με γκρι κατι σαν τιγρακια αλλα πιο μεγαλα (σαν κυκλιδες) τα οποια τα θυληκα εχουν και λιγο κοκκινο.ειναι 2 αρσενικα κ ενα θυληκο,μου ειπαν απο το μαγαζι οτι γεννανε πολυ ευκολα κ το αρσενικο το ενα εγινε πολυ επιθετικο με ολα τα αλλα γιατι μαλλον ζευγαρωνει.τι να κανω?

ειναι κατι σαν αυτο http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=689 αλλα οχι ακριβως μου ειπαν οτι μπαινει με παπαγαλοψαρα αλλα κ γενικα το 1 το αρσενικο ειναι ενταξει ηρεμο.ολα τα ψαρια τα χω μια εβδομαδα εκτος απο αυτα τα 3 που τα εβαλα χθες

επειδη δεν εχω βαλει καθολου photo απο το ενυδρειο μου λογω χαλασμενης μηχανης (θα το κανω πολυ συντομα) κ επειδη αυτα που διαβαζω απο χθες μου ειναι λιγο κινεζικα θα σας το δειξω κ θα σας πω τι μηχανακια εχει μεσα τι φαρμακα εχω(εταιριες κ.τ.λ.) θελω κ να μοθ πειτε και για το ph γιατι δεν εχω ιδεα.κατα καιρους τα ειχα παρει ολα αλλαδεν τα καταλαβα κ πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...