Jump to content

καλησπερα σε ολους νεος

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους νεος στο θαλασσινο ειχα 7 χρονια γλυκο και τωρα αποφασισα να κανω την κινηση ειμαι απο χαλκιδα εχω διαβασει καποια πραγματα αλλα δεν εχω δει θαλασσινο σε λειτουργια υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να με βοηθισει και να μου δειξει απο κοντα κατι; ευχαριστω εκ τον πρωτερων :wub:

Καλως ηρθες και εγω απο Χαλκιδα ειμαι....Μπορεις να πας στο πετ σοπ Γαβ Και Νιαου....Ειναι το μονο που ασχολειται με θαλασσινο ενυδριο στην Χαλκιδα...Βρισκεται στην λιανη αμμο

ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ. ΑΠΟ ΧΑΛΚΙΔΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ AGGRESIVE FISH ONLY Η' ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΩ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

καλώς ήρθες στο forum μας και στην θαλασσινή παρέα.....

καλή συνέχεια ..... :wub:

καλωςηρθες στο ΑΖ!!!!![ Εδω σιγουρα θα περεασεις καλα και θα βρεις και τις πληροφοριες που χρειαζεσαι! :wub::P:ninja:

σας ευχαριστω για το καλωσορισμα ελπιζω ολα να πανε καλα με το νεο μου ενχειρημα.nikolaos28 στειλε μου το τηλ. να τα πουμε σ΄ευχαριστω

Καλώς τον στη παρέα μας τη θαλασσινή. Οτι θέλεις κατά τη διάρκεια που θα στήσεις το ενυδρείο σου αλλά και μετά στη πορεία, ευχαρίστως να σε βοηθήσουμε σε ότι γνωρίζουμε.

Φιλε DIMAAPO το τηλ μου ειναι 6944745657.Στο δινω εδω στο φορουμ και οχι με p.m γιατι δε ξερω κι ολας εχω την εντυπωση οτι δεν λειτουργει αυτη η υπηρεσια προσωρινα.Σε αυτο ας μας απαντησει καποιος administration pls

Φιλικα

Νικολας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...