Sta8hs000 25 Απριλίου 2009 #1 Share 25 Απριλίου 2009 (edited) Σε ένα ασυνήθιστο ενυδρείο με σπάνια χρυσόψαρα μετατράπηκε το υπόγειο μίας εγκαταλειμμένης οικοδομής στη λεωφόρο Συγγρού. Στο υπόγειο βάθους 20 μέτρων που προοριζόταν για γκαράζ λίμναζαν νερά για χρόνια και κάποιος πέταξε εκεί ψάρια και μάλιστα Ιαπωνικά χρυσόψαρα, σπάνια και περιζήτητα στους οπαδούς του φενκ σούι, τα οποία γρήγορα πολλαπλασιάστηκαν. Τα ψάρια ανακάλυψε τυχαία ο δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας Ηλίας Κακουλίδης, κάνοντας έρευνα για τον εντοπισμό και απάντληση λιμναζόντων υδάτων. Εντοπίζοντας το συγκεκριμένο υπόγειο, πέταξε μια πέτρα, για να διαπιστώσει το βάθος και έκπληκτος είδε ψάρια να κολυμπούν προς το σημείο που έπεσε η πέτρα, προφανώς νομίζοντας ότι ήταν τροφή. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής μετά το θόρυβο που προέκυψε, κλήθηκαν εργάτες από τον ιδιοκτήτη του χώρου να τον περιφράξουν. Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί η τύχη των σπάνιων και περιζήτητων -όπως αποδεικνύεται- ψαριών. Οι αρμόδιοι πιστεύουν, ότι τα συγκεκριμένα ψάρια βρέθηκαν εκεί τυχαία, όταν ο ιδιοκτήτης τους δεν μπορούσε πια να διατηρεί το ενυδρείο του, με μια ανάλγητη κίνηση απλά τα πέταξε. και το Link του κειμενου http://laikoyra.blogspot.com/2009/04/blog-post_2653.html και το αναλογο Βιντεο.. Έγινε επεξεργασία 25 Απριλίου 2009 - Sta8hs000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 25 Απριλίου 2009 #2 Share 25 Απριλίου 2009 Ρε δεν πάμε καθόλου καλά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Απριλίου 2009 Author #3 Share 25 Απριλίου 2009 Προς φιλους, αθηναιους... παρτε αποχες και βουρ για την οικοδομη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2009 #4 Share 25 Απριλίου 2009 Ρε δεν πάμε καθόλου καλά!!! Τωρα το καταλαβες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 25 Απριλίου 2009 #5 Share 25 Απριλίου 2009 παντως πρεπει να περνουσε να τα ταϊζε συχνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 25 Απριλίου 2009 #6 Share 25 Απριλίου 2009 Ρε δεν πάμε καθόλου καλά!!! E, όχι και δεν πάμε καλά...... Όταν έκανα παρουσίαση, πέσατε όλοι να με φάτε, να τα βγάλω από το 30λιτρο και χρειάζονται 50-60 λίτρα το καθένα κλπ κλπ....Τι να τα έκανα; Στο μαγαζί δεν τα έπαιρναν πίσω...Δυό ζευγάρια παπούτσια έλιωσα να ψάχνω να του βρω την...πισίνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 25 Απριλίου 2009 #7 Share 25 Απριλίου 2009 παντως πρεπει να περνουσε να τα ταϊζε συχνα Καλέ μέρα παρά μέρα εκεί ήμουν! Ένα κουτάκι τροφή κάθε φορά σαβούριαζαν, ζωή να έχουν! (Παιδιά μη με δώσετε σας παρακαλώ ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
polidis 26 Απριλίου 2009 #8 Share 26 Απριλίου 2009 Εγω απορώ πως εζησας εκει στον βουρκο χωρις φιλτρανση η ανανεωση νερου και μαλιστα γεννούσαν αβέρτα. Τι σου κανει η φύση. Πάντως δεν πιστευω ακομα να ειναι εκει ιδιως τα ΚΟΙ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest orck 26 Απριλίου 2009 #9 Share 26 Απριλίου 2009 (edited) πρεπει να γνωριζετε οτι υπαρχουν βιοτοποι που ζουν ψαρια με ελαχιστη ποσοστητα νερου, καμια απολυτος ανακυκλωση νερου και παρολα αυτα τα ψαρια ζουνε το συγκεκριμενο υπογειο εχει μαζεψει ΠΟΛΥ νερο, μπορει και πανω απο 3 μετρα βαθος μιλαμε για περιπου20-30 τονους νερο, τι να κανει ενα φιλτρο; τι βιολογικη φορτιση εχουν 40 ψαρακια σε τοσους τονους; λοιπον ποιος θελει να παει με την αποχη του να ψαρεψει; θα φερω το σκοινι για ραπελ ποιος βαζει την αποχη; (μπορει να χρειαστουμε και μπουκαλες ) το σχολιο του τυπου που εκανε το βιντεο ειναι ολα τα λεφτα "Εξετάζεται όμως και το ενδεχόμενο να έφθασαν μέχρι εδώ οδηγούμενα από κάποιο υπόγειο ποτάμι. " Έγινε επεξεργασία 26 Απριλίου 2009 - orck Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 27 Απριλίου 2009 #10 Share 27 Απριλίου 2009 Ρε παιδια σοβαρα τωρα μηπως πρεπει να παει καποιος που εχει λιμνη η καταστημα απο δω απ'το φορουμ να παρει μερικα αν οχι ολα? Κριμα δεν ειναι τα ψαρακια? Αν σε καποια φαση συνεχιστει το χτισιμο στην οικοδομη πιστευετε οτι θα δωσουν σημασια στα ψαρια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 27 Απριλίου 2009 Author #11 Share 27 Απριλίου 2009 Ρε παιδια σοβαρα τωρα μηπως πρεπει να παει καποιος που εχει λιμνη η καταστημα απο δω απ'το φορουμ να παρει μερικα αν οχι ολα? Κριμα δεν ειναι τα ψαρακια? Αν σε καποια φαση συνεχιστει το χτισιμο στην οικοδομη πιστευετε οτι θα δωσουν σημασια στα ψαρια? Οπως ειπε και ο φιλος "polidis" Σιγα μην εχουν αφησει τα ψαρια εκει.. και κυριως τα ΚΟΙ π ειναι και ακριβα... αυτη τη στιγμη που μιλαμε καποιος petshopas η καποιος χομπιστας θα τα θαυμαζει στο ενυδρειο του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 27 Απριλίου 2009 #12 Share 27 Απριλίου 2009 Το θεμα ειναι οτι τα ΚΟΙ θελουν λιμνη και οχι ενυδρειο!!!Γινονται τερατα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 28 Απριλίου 2009 #13 Share 28 Απριλίου 2009 Στήνω μια λιμνούλα 3-4 κυβικά και ψήνομαι για τα χρυσόψαρα, για κοι δεν ξέρω αν με παίρνει σε αυτά τα λίτρα, αν θέλει κανείς πάμε παρέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 28 Απριλίου 2009 #14 Share 28 Απριλίου 2009 αυτό που φοβάμαι εγώ είναι ότι θα δουν πολλοί τσάμπα ψάρια και θα πανε να τα πάρουν χωρίς να ξέρουν τίποτα. Εδώ δεν λυπούνται αυτά που πληρώνουν, πόσο μάλλον αυτό που βρήκαν τσάμπα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 28 Απριλίου 2009 #15 Share 28 Απριλίου 2009 Στήνω μια λιμνούλα 3-4 κυβικά και ψήνομαι για τα χρυσόψαρα, για κοι δεν ξέρω αν με παίρνει σε αυτά τα λίτρα, αν θέλει κανείς πάμε παρέα. Εγω θα ερχομουν στανταρ αλλα ειμαι λιγο μακρια !!!Παντως χωρις πλακα αν μπορεις Γιωργο παρε μερικα!!!Ειναι σιγουρο πως αν γινουν δικα σου θα περνανε τελεια τα ψαρακια !!! Θυμαμαι παιδια και εδω (Μυτιληνη) οταν ημουν μικρος, σε μια βολτα με την γιαγια μου, ειχα δει μεσα σε κατι κτηματα κοντα στην πολη, μια "χαβουζα"(μεγαλη δεξαμενη με νερο γεωτρησης για ποτισμα) στην οποια καποιος ειχε βαλει χρυσοψαρα τα οποια ειχαν γινει τοσα πολλα που σχεδον δεν χωρουσανε μεσα στην χαβουζα και πρεπει να ετρωγαν κουνουπια!Θα παω να ριξω μια ματια αν υπαρχουν πλεον αλλα δεν το νομιζω!!!15 χρονια μετα?Χλωμο μου φαινεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος