Jump to content

ΕΔΩΣΑ ΤΟΝ Galaher Javascript:emoticon(':(',%20'smid_3')

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ ΕΝΑ GALAHER....ΠΕΙΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ......ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΜΟΥ 5 ΣΚΑΛΑΡΙΑ 3 ΓΚΑΠΙ 2 ΠΛΕΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΑΡΑΚΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΨΥΧΙΚΑ ΤΟΝ GALAHER ΕΝΑΝ .......ΜΟΝΟΜΑΧΟ...... ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΑΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!!!

Ολα στο ιδιο ενυδριο...??Ποσα λιτρα ενυδριο εχεις..???Παντως νομιζω ο μονομαχος δεν συνδιαζεται με guppy ουτε και με σκαλαρια...Ισως να κανω λαθος

Αν μπορεις γραφε με πεζα ελληνικα....

Ενα 120 λιτρο εχω μεχρι στιγμης προβλημα δεν εχω αλλα θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σου

Kοιτα τα Guppy ειναι ψαρια τα οποια κολυμπουν στον αφρο...Οι μονομαχοι απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα στρεσσαρονται με τα ψαρια που κινουνται στον αφρο και στο μεσο του ενυδριου και πολλες φορες γινονται επιθετικοι....Τωρα σε 120 λτ εχεις παραπολλα ψαρια...Και ειδικα για 5 σκαλαρια τα 120 λιτρα δεν φτανουν με τπτ μιας και δημιουργουν πολλες φορες κυριαρχο χωρο....Θα σου προτεινα να ελενξεις το νερο του ενυδριου σου και ο νερο της βρυσης...Να μας πεις τι ph,KH,GH(αν ξεχασα κατι διορθωστε με) και απο εκει και περα μας τα λες και πρατεις αναλογα....Αλλα προσπαθησε να γινουν ολα αυτα σε συντομο χρονικο διαστημα για να μην εχεις θυματα.....Τωρα καλυτερα να μιλησουν οι πιο ειδικοι πανω σε αυτα τα Ψαρια...

Φιλικα Κωστης

Έγινε επεξεργασία - Koing Koing

Σε ευχαριστω Κωστα...απλα θα ηθελα να αναφερω οτι εχω στα σκαρια ενα αρκετα μαγαλο ενυδρειο για αυτα τα ψαρια...2mΧ1,10Χ80 γυρω στα 1700 λιτρα πιστευω οτι εκει θα ειμαι καλα.... :wub:

Ουυυυ τελεια....Αλλα με μια καλυτερη συνθεση ψαριων....Αν σου αρεσουν τοσο πολυ τα σκαλαρια μπορεις να βαλεις μαζι εκτος απο τους Pleco και καποια Corydoras(7-8 ψαρια μιας και ζουν σε ομαδες)

Για αλλα ψαρια δεν ξερω αλλα θα παρακαλουσα τους ειδικους να προτεινουν για να μαθαινω και εγω....:wub:

Μηπως μπορεις να βαλεις καμια φωτο για να τα δω αυτα τα ψαρια (αν μπορεις).

Και θα ηθελα να με βοηθησετε οποιος ξερει με τον εξοπλισμο που θα μπορουσα να βαλω στο μελλοντικο μου ενυδρειο.....

Ακομα θα ηθελα να μαθω για τον μονομαχο, τρωει τα flakes η θα πρεπει να του παρω ξεχωριστη τροφη???? :wub:

Corydoras. Aυτο ειναι ενα ειδος Corydoras.....Τωρα για μονομαχο δεν ξερω τι τροφη τρωεει αλλα πιστευω πως τρεφεται και με flakes Έγινε επεξεργασία - Koing Koing

:wub:

ειναι ομορφα αλλα να ξερεις ειναι κοπαδοψαρα 6+ απο καθε ειδος.

Δεν ξερω θα το σκεφτω......μηπως μπορεις να μου προτεινεις καλο εξοπλισμο για το ενυδρειο μου???

Και κατι ακομα......επειδη δεν το γνωριζω γιατι κανενα 3 μηνο ασχολουμαι με τα ενυδρεια.....αυτος ο μηχανισμος που βγαζει φυσαλιδες μεσα στο νερο ειναι οξυγονο????πρεπει να βαλω κατι τετοι στο ενυδρειο μου η ειναι περιτο???

Θα στο προτεινα γιατι εχεις πολα ψαρια για αυτα τα λιτρα και χωρις οξυγονο μπορει να εχεις προβλημα.....

Τωρα στο μεγαλο ενυδριο σιγουρα αν βαλεις φιλτρα θα χρειαστεις τουλαχιστω 3-4(αν κανω λαθος πειτε)

Αλλα μπορεις να βαλεις και ενα sump γυρω στα 500 λιτρα....

Ναι ρε παιδια.Στο WaterInn επρεπε να το βαλετε αυτο :wub: κοιταμε που γραφουμε παιδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...