thanosp 24 Απριλίου 2009 #1 Share 24 Απριλίου 2009 Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα! Εχω ενα rio 400lt με κιχλιδες malawi.Το ενυδρειο τρεχει περιπου 2 μηνες ολες οι τιμες (ph,kh,gh αμμωνια,νιτρικα) ειναι φυσιολογικες αλλα ενα ψαρακι εδω κ5-6 μερες εχει πολυ περιεργη συμπεριφορα.Δεν εχει καποια εμφανη σημαδια στο σωμα του αλλα δεν τρωει ειναι απομονωμενο συνεχως ,συνηθως καθεται κατακορυφα στην εξαγωγη του φιλτρου,κ το μονο που φαινεται ειναι οτι εχουν μεγαλωσει παρα πολυ οι κορες των ματιων του κ εχουν γιναι ολομαυρες.Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω φωτο!Μηπως γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι???Για να εχει ψαρακια στο στομα της δεν νομιζω γιατι δεν ειναι φουσκωμενη. Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 24 Απριλίου 2009 #2 Share 24 Απριλίου 2009 συμπληρωσε πρωτα αυτο : http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...mp;#entry210428 και αν θελεις βγαλε μερικες φωτο του ενυδρειου και προσπαθησε του ψαριου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snakepanos 24 Απριλίου 2009 #3 Share 24 Απριλίου 2009 Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα! Εχω ενα rio 400lt με κιχλιδες malawi.Το ενυδρειο τρεχει περιπου 2 μηνες ολες οι τιμες (ph,kh,gh αμμωνια,νιτρικα) ειναι φυσιολογικες αλλα ενα ψαρακι εδω κ5-6 μερες εχει πολυ περιεργη συμπεριφορα.Δεν εχει καποια εμφανη σημαδια στο σωμα του αλλα δεν τρωει ειναι απομονωμενο συνεχως ,συνηθως καθεται κατακορυφα στην εξαγωγη του φιλτρου,κ το μονο που φαινεται ειναι οτι εχουν μεγαλωσει παρα πολυ οι κορες των ματιων του κ εχουν γιναι ολομαυρες.Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω φωτο!Μηπως γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι???Για να εχει ψαρακια στο στομα της δεν νομιζω γιατι δεν ειναι φουσκωμενη. Ευχαριστω! Γεια σου.ψαξε εδω www.malawicichlidhomepage.com και θα μαθεις τα παντα για της κιχλιδες σου φιλε μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Απριλίου 2009 #4 Share 25 Απριλίου 2009 Καλησπερα σε ολους κ χρονια πολλα! Εχω ενα rio 400lt με κιχλιδες malawi.Το ενυδρειο τρεχει περιπου 2 μηνες ολες οι τιμες (ph,kh,gh αμμωνια,νιτρικα) ειναι φυσιολογικες αλλα ενα ψαρακι εδω κ5-6 μερες εχει πολυ περιεργη συμπεριφορα.Δεν εχει καποια εμφανη σημαδια στο σωμα του αλλα δεν τρωει ειναι απομονωμενο συνεχως ,συνηθως καθεται κατακορυφα στην εξαγωγη του φιλτρου,κ το μονο που φαινεται ειναι οτι εχουν μεγαλωσει παρα πολυ οι κορες των ματιων του κ εχουν γιναι ολομαυρες.Δυστυχως δεν μπορω να βγαλω φωτο!Μηπως γνωριζει καποιος τι μπορει να ειναι???Για να εχει ψαρακια στο στομα της δεν νομιζω γιατι δεν ειναι φουσκωμενη. Ευχαριστω! Πες μας τι ψαρι ειναι.Οταν λες οι τιμες στις μετρησεις ειναι φυσιολογικες τι ενοεις;Δωσε τιμες.Τι αλλα ψαρια εχεις μεσα και ποσα;Υπαρχει κυνηγητο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 27 Απριλίου 2009 #5 Share 27 Απριλίου 2009 Γεια σου.ψαξε εδω www.malawicichlidhomepage.com και θα μαθεις τα παντα για της κιχλιδες σου φιλε μου. Φίλε snakepanos πιστεύεις οτι εδω σε αυτό το φόρουμ , που σε φιλοξενεί , δεν μπορεί να μάθει ; Θεωρείς οτι δεν υπάρχουν μέλη που θα μπορούσαν να μεταφέρουν τις εμπειρίες τους και να καλύψουν τα αιτήματα του φίλου thanosp ; Φίλε thanosp Καλο θα ηταν να απευθυνθείς στο ασθενειες και θεραπειες συμληρωνοντας τη φορμα για να εχουμε τα πρωτα βασικα στοιχεια για τη διάγνωση . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 27 Απριλίου 2009 #6 Share 27 Απριλίου 2009 Γεια σου.ψαξε εδω www.malawicichlidhomepage.com και θα μαθεις τα παντα για της κιχλιδες σου φιλε μου. Eχεις κανει φαουλ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος