krisos 24 Απριλίου 2009 #1 Share 24 Απριλίου 2009 Γεια χαρα σε ολους αυτη ειναι η μπουκαλιτσα http://i289.photobucket.com/albums/ll205/G...sh/P4230337.jpg που παρελαβα C02 ειναι τις wave πειτε μου τι πιτσευετε?? ..ειναι επαρκης? παιρνει Ο,75 KG ΚΑΘΑΡΑ ..επισης εχει στρωσι το ενυδριακι μου και ψαχνω μερικα κοπαδοψαρα ...θα μου αρεσαν γκαμπι η νεον ..πολυ ωραια ειναι και κατι αν δεν κανοω λαθος Ζεμπρα τα ελεγαν ? ...θα ηθελα να μαθω ποσα μπορω να βαλω μεσα ? το ενυδρειο μου ενια 65 litro(οχι καθαρο ) ...επισης θελω να μαθω αν τα σκευασματα της Sera που ριχνουν ειναι καλα για την υγεια των ψαριων ..επισης τα τεσατκια CO2 κατα ποσο ειναι αξιοπιστα? Υ.Γ.Υπολογισα τα καθαρα λιτρα σημερα καθαρα καθαρα (χωρις κλεψιες) ειναι γυρω στα λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Απριλίου 2009 #2 Share 24 Απριλίου 2009 η μπουκαλα μια χαρα μου φαινεται. χρειαζεσαι bubble counter(για να μετρας τις φυσσαλιδες),μια βαλβιδα αντεπιστροφης για ασφαλεια και διαχυτηρα. οσο για τα ψαρακια τα γκαπι γεννανε αβερτα και τα θεωρω ακαταλληλα για τα λιτρα σου(εκτος και αν εχεις μονο αρσενικα μεσα).θα προτιμ<ουσα φυτεμενο με νεον μεσα. το διοξειδιο γενικως τα τεστ που κυκλοφορουνε δεν ειναι ιδιαιτερα αξιοπιστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 24 Απριλίου 2009 Author #3 Share 24 Απριλίου 2009 1)δυαχητηρα εχω αγορασει ειναι γυαλινος 2)μου φαινεται τετοια βαλιβδα ασφαλειας πρεπει να εχει θελετε να αναιβασω καμια φωτογραφια ακομα ? : )) ..επισης 3) ..μετρητης φυσαλιδων υπαρχει καποια προτεινομενη εταιρια? ..η να παρω οτι μου δωσει? ...εγω διαβαζω την ροη απο τα μανομετρα 4)..και κατι αλλο που θελω να μαθω τα νεον αναπαραγονται αυτο το ξερουμε? ..επισης εκει ειχε και ''πιγκουινακια'' ετσι μου τα ειπε και ''ζεβρακια'' ηταν κατι ποτοκαλι αυτα μπαινουν? 5)Υπολογιζω να μου μεινουν καθαρα γυρω στα 10 λιτρα αν τελικα το φυτεψω ολλο ποσα ψαρακια να βαλω? : )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 24 Απριλίου 2009 Author #4 Share 24 Απριλίου 2009 κανεις που να ξερει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Απριλίου 2009 #5 Share 24 Απριλίου 2009 καλησπερα φιλε μου. η βαλβιδουλα αντεπιστροφης ειναι συνηθως μια μικρη διαφανη σιλικονουχα βαλβιδα η οποια μαπινει στο καλωδιο του διοξειδιου μεταξυ μπουκαλας και διαχυτηρα και ο ρολος της ειναι να μην περναει το νερο προς τα κατω και πλημμυρησεις.... και πιγκουινακια και νεον μπορεις να βαλεις αλλα ιδιαιτερα για τα νεον ειναι αρκετα δυσκολο να βγαλεις γεννες καθως ο γονος ειναι φωτοφοβικος και ετσι και εφοσων γεννησουν ειναι αρκετα δυσκολο να τα κρατησεις εν ζωη..(οι περισσοτεροι βεβαια δεν το γνωριζουν αυτο.) σε αυτα τα λιτρα και αν το θεωρησουμε σχετικα πυκνοφυτεμενο,εγω δεν θα εβαζα περισσοτερα απο 8-10 ψαρακια στυλ νεον,και μαλιστα ενα μονο ειδος και για αισθητικους λογους αλλα και για να μην σπαει το κοπαδιασμα. καλή συνεχεια και καλο διαβασμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 26 Απριλίου 2009 Author #6 Share 26 Απριλίου 2009 καλησπερα φιλε μου. η βαλβιδουλα αντεπιστροφης ειναι συνηθως μια μικρη διαφανη σιλικονουχα βαλβιδα η οποια μαπινει στο καλωδιο του διοξειδιου μεταξυ μπουκαλας και διαχυτηρα και ο ρολος της ειναι να μην περναει το νερο προς τα κατω και πλημμυρησεις.... και πιγκουινακια και νεον μπορεις να βαλεις αλλα ιδιαιτερα για τα νεον ειναι αρκετα δυσκολο να βγαλεις γεννες καθως ο γονος ειναι φωτοφοβικος και ετσι και εφοσων γεννησουν ειναι αρκετα δυσκολο να τα κρατησεις εν ζωη..(οι περισσοτεροι βεβαια δεν το γνωριζουν αυτο.) σε αυτα τα λιτρα και αν το θεωρησουμε σχετικα πυκνοφυτεμενο,εγω δεν θα εβαζα περισσοτερα απο 8-10 ψαρακια στυλ νεον,και μαλιστα ενα μονο ειδος και για αισθητικους λογους αλλα και για να μην σπαει το κοπαδιασμα. καλή συνεχεια και καλο διαβασμα... ευχαριστω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος