elgrec0 23 Απριλίου 2009 #1 Share 23 Απριλίου 2009 παίδες καλησπέρα , τι λέει αυτο το καβουράκι στο βιντεο? το εχω 2 μηνες στο ενυδρειο μου και δεν μου εχει πειραξει καποιο κοραλι απο τα λιγα που εχω... να τον ξανα ριξω μεσα? εχει μακρυες και μεγαλες για το σωμα του δαγκανες και ειναι μαυρος , τα ποδια του ειναι λιγο τριχωτα και ΔΕΝ εχει κοκκινα ματια. τι λετε? thnx, Νίκος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Απριλίου 2009 #2 Share 24 Απριλίου 2009 Βγαλτον να εχεις το κεφαλακι σου ησυχο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 24 Απριλίου 2009 #3 Share 24 Απριλίου 2009 Hemigrapsus Oregonensis πρεπει να ειναι Αυτό το είδος συνήθως ζει στη λάσπη Η διατροφή αποτελείται κυρίως από diatoms και πράσινα φύκια, αλλά περιστασιακά τρώνε κρέας Δεν ειμαι και σηγουρος παντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgrec0 24 Απριλίου 2009 Author #4 Share 24 Απριλίου 2009 δεν θελω να τον πεταξω , τον εχω συμπαθησει! Ποσο καιρο μπορει να επιβιωσει μεσα σε ποτηρακι με νερο?? για να το ψαξω περισσοτερο και να αποφασησω τι θα κανω.... Σας ευχαριστω και τους 2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 24 Απριλίου 2009 #5 Share 24 Απριλίου 2009 (edited) Ψαξε στo google για περισοτερα πιστεβω θα βρεις κατι εγω βρηκα αλα ειναι στα αγκλικα και δεν καταλαβα και πολα Πιστεβω πος το ποτιρακι δεν θα την βγαλει καθαρι στο τελος Έγινε επεξεργασία 24 Απριλίου 2009 - Mixalhs92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgrec0 24 Απριλίου 2009 Author #6 Share 24 Απριλίου 2009 παντου οι αναφορες λενε οτι τρωει διατομικη αλγη αλλα αν του δωθει η ευκαιρια για κρεασ θα το φαει ..... ο λογος που το εβγαλα ηταν οτι βρηκα εναν αστερια μου νεκρο και 2 τουρμπο σνειλς.... υπαρχει περιπτωση να μου εκανε τη ζημια το καβουρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalhs92 25 Απριλίου 2009 #7 Share 25 Απριλίου 2009 Φιλε μου εγω δεν γνωριζω και τιποτα απο θαλασινα απλα ηθελα να βοηθησω να βρεις το ιδος πιστεβω καποιος εμπιρος θα σε βοηθησει (καλητερα βγαλτον γιατι δεν ξερεις και τι παιζει και μην σου κανει μεγαλητερη ζημια αν φταιει αφτος) Πιστεβω αφτο ειναι το ποιο σωστο απο την στιγμη που δεν γνωριζεις για αφτον Link to comment Share on other sites More sharing options...
elgrec0 25 Απριλίου 2009 Author #8 Share 25 Απριλίου 2009 Φιλε μου εγω δεν γνωριζω και τιποτα απο θαλασινα απλα ηθελα να βοηθησω να βρεις το ιδος πιστεβω καποιος εμπιρος θα σε βοηθησει (καλητερα βγαλτον γιατι δεν ξερεις και τι παιζει και μην σου κανει μεγαλητερη ζημια αν φταιει αφτος) Πιστεβω αφτο ειναι το ποιο σωστο απο την στιγμη που δεν γνωριζεις για αφτον μαλλον αυτο θα κανω... αν και τον ειχα συμπαθησει μαλλον δεν βλεπω αλλη λυση! Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου για τον χρονο σου και τη βοηθεια σου! cheerz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος