Jump to content

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά

cat1976gr

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Χάρηκα πολύ που βρήκα το site και το forum σας και σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε ως μέλος της μικρής κοινωνίας σας!

Κάνω έρευνα αγοράς για ενυδρείο και ψαράκια γενικά. Με ενδιαφέρει πολύ να δημιουργήσω ένα δικό μου ενυδρείο. Με βοηθήσατε πολύ να κατατοπιστώ λιγάκι με το θέμα μιάς και είμαι παντελώς άσχετη!!!!

Θα καλοδεχτώ οποιαδήποτε συμβουλή σας καθώς τώρα ξεκίνησα το νέο συναρπαστικό μου hobby!

Καλως όρισες στο ΑΖ!Πρώτα για πες μας θες θαλασσινό ενυδρείο ή γλυκού νερού?Το θαλασσινό κοστιζει πιο πολύ!Τώρα όμως είναι δικιά σου απόφαση!

Καλως όρισες στο ΑΖ!Πρώτα για πες μας θες θαλασσινό ενυδρείο ή γλυκού νερού?Το θαλασσινό κοστιζει πιο πολύ!Τώρα όμως είναι δικιά σου απόφαση!

Ήθελα θαλασσινό άλλα όπως είπες κι εσύ κοστίζει παρά πάνω, άρα συμβιβάζομαι με γλυκού νερού.

Έχεις καμιά ιδέα πόσο κοστίζει για ξεκίνημα? και συντήρηση?

καλώς ήρθες και καλή αρχή...

το δικό μου 120 λίτρα κόστισε 310 ευρώ...(γλυκού νερού)

συντήρηση κάθε μήνα περίπου 10-20 ευρώ...

πές μας πόσα λίτρα θές και τί ψαράκια σου αρέσουν;

Έγινε επεξεργασία - Shadow_1

σκεφτόμουν από 60 - 90 λίτρα (ανάλογα το κόστος γιατί το θέλω με βάση)

ψαράκια μου αρέσουν πολλά αλλά δεν είμαι σίγουρη για τον συνδιασμό

ξετρελάθηκα μέ δύο χρυσόψαρα που είδα (το red cap & blackmoor) θα ήθελα επίσης και ένα από κείνα που γλύφουν τα τζάμια (δεν ξέρω πως λέγονται αλλά νομίζω ότι ανήκουν στην οικογένεια των γατόψαρων) ή κανένα σαλιγκάρι. Τί προτείνετε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...