Sta8hs000 23 Απριλίου 2009 #1 Share 23 Απριλίου 2009 παρακαλω ψηφιστε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 23 Απριλίου 2009 #2 Share 23 Απριλίου 2009 Με τη σειρά θέλω: Καφέ (δεν πίνω οπότε πορτοκαλάδα), φαϊ, ποτό σε "ιδιαίτερο" μέρος, "βρώμικο" από καντίνα, μπουγάτσα με τυρί και επιστροφή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 23 Απριλίου 2009 Author #3 Share 23 Απριλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 23 Απριλίου 2009 Author #4 Share 23 Απριλίου 2009 ελα να ψηφιζουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 26 Απριλίου 2009 #5 Share 26 Απριλίου 2009 Εγω ειμαι υπερ της καφεσυζητησης αλλα δεν θα πρεπει να αφησουμε νυστηκους οσους ερθουν απο μακρυα.Οποτε ενας συνδιασμος και των δυο.Πρωτα το φαι και μετα η καφεσυζητηση με ολο το χρονο μπροστα μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 26 Απριλίου 2009 Author #6 Share 26 Απριλίου 2009 Εγω ειμαι υπερ της καφεσυζητησης αλλα δεν θα πρεπει να αφησουμε νυστηκους οσους ερθουν απο μακρυα.Οποτε ενας συνδιασμος και των δυο.Πρωτα το φαι και μετα η καφεσυζητηση με ολο το χρονο μπροστα μας. Απολυτα σωστος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 26 Απριλίου 2009 #7 Share 26 Απριλίου 2009 πιστευω πως δεν χρειαζεται να ψηφισουμε φιλε sta8hs000 γιατι η ωρα που θα ρθουν τα παιδια με το τρενο δεν ειναι για καφε.θα τους φερουμε ως εδω και θα τη βγαλουν με καφε;οποτε ειμαστε για φαϊ και μετα καφε.το μαγαζι που προτεινε ο σταματης πρως το παρων ειναι το επικρατεστερο.εμαθα πως ειναι ταβερνα με ζωντανη μουσικη.προσωπικα ειμαι μεσα.και το καλυτερο για τελος ειναι το ποτο σε ΄΄ιδιαιτερο΄΄ μερος οπως λεει και ο stormtrooper ή αν μου το επιτρεπει ο ΄΄stormsmurfer΄΄ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 26 Απριλίου 2009 Author #8 Share 26 Απριλίου 2009 πιστευω πως δεν χρειαζεται να ψηφισουμε φιλε sta8hs000 γιατι η ωρα που θα ρθουν τα παιδια με το τρενο δεν ειναι για καφε.θα τους φερουμε ως εδω και θα τη βγαλουν με καφε;οποτε ειμαστε για φαϊ και μετα καφε.το μαγαζι που προτεινε ο σταματης πρως το παρων ειναι το επικρατεστερο.εμαθα πως ειναι ταβερνα με ζωντανη μουσικη.προσωπικα ειμαι μεσα.και το καλυτερο για τελος ειναι το ποτο σε ΄΄ιδιαιτερο΄΄ μερος οπως λεει και ο stormtrooper ή αν μου το επιτρεπει ο ΄΄stormsmurfer΄΄ εμενα με συμφερει αυτο μια και ειμαι fan του φαγητου Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Απριλίου 2009 #9 Share 26 Απριλίου 2009 (edited) πιστευω πως δεν χρειαζεται να ψηφισουμε φιλε sta8hs000 γιατι η ωρα που θα ρθουν τα παιδια με το τρενο δεν ειναι για καφε.θα τους φερουμε ως εδω και θα τη βγαλουν με καφε;οποτε ειμαστε για φαϊ και μετα καφε.το μαγαζι που προτεινε ο σταματης πρως το παρων ειναι το επικρατεστερο.εμαθα πως ειναι ταβερνα με ζωντανη μουσικη.προσωπικα ειμαι μεσα.και το καλυτερο για τελος ειναι το ποτο σε ΄΄ιδιαιτερο΄΄ μερος οπως λεει και ο stormtrooper ή αν μου το επιτρεπει ο ΄΄stormsmurfer΄΄ Λίγοι και εκλεκτοί έχουν το δικαίωμα να με αποκαλούν έτσι! Αν θες να μπεις σε αυτό το club θα πρέπει να πληρώνεις ετήσια συνδρομή!!! Βέβαια οι 3 πρώτες φορές είναι δωρεάν οπότε πρόσεξε πως θα τις χρησιμοποιήσεις Φαΐ, καφέ και μετά ποτό σε "ιδιαίτερο" μέρος... χωρίς τις γυναίκες σας!!! Έγινε επεξεργασία 26 Απριλίου 2009 - stormtrooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
babinio 26 Απριλίου 2009 #10 Share 26 Απριλίου 2009 Λίγοι και εκλεκτοί έχουν το δικαίωμα να με αποκαλούν έτσι! Αν θες να μπεις σε αυτό το club θα πρέπει να πληρώνεις ετήσια συνδρομή!!! Βέβαια οι 3 πρώτες φορές είναι δωρεάν οπότε πρόσεξε πως θα τις χρησιμοποιήσεις :ninja Φαΐ, καφέ και μετά ποτό σε "ιδιαίτερο" μέρος... χωρίς τις γυναίκες σας!!! αν ηξερα πως ειναι για λιγους και εκλεκτους δεν θα το χρησιμοποιουσα.οποτε γραψε ακυρο.επισης τα εξοδα μου ειναι πολλα αυτον τον καιρο οποτε δε με παιρνει να βαλω συν ενα εξοδο για ετησια συνδρομη.ισως του χρονου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος