Koing Koing 23 Απριλίου 2009 #26 Share 23 Απριλίου 2009 Με τιποτα.....(ειναι απο τα πιο δημιουργικα μου ποστ....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 23 Απριλίου 2009 #27 Share 23 Απριλίου 2009 Εγω το βλεπω να πηγαινει οπως και οι δεικτες. Αν συγκεντρωθω στο ποδι μπορω να το δω να πηγαινει αναποδα αλλα αν κοιταξω πιο πανω το χανω..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stelios_Rjk 23 Απριλίου 2009 #28 Share 23 Απριλίου 2009 OK αρχισε να γυρναει και απο την αλλη! Χεχεχε! Συγκεντρωθειτε στο ποδι και σκεφτειτε οτι γυρναει αλλιως απ'οτι την βλεπετε να γυρναει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
watchmaker 23 Απριλίου 2009 #29 Share 23 Απριλίου 2009 (edited) Ελατε να σας φτιαξω τα ρολογια Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2009 - watchmaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
spin 23 Απριλίου 2009 #30 Share 23 Απριλίου 2009 (edited) τι στο καλό συμβαίνει.. μια μέρα βλέπω να γυρίζει από την μια μεριά την επόμενη βλέπω να γυρνάει αλλιώς .. μήπως είμαι διχασμένη προσωπικότητα? .. να το πω στο γιατρό μου να μου αλλάξει χάπια .. το μυστικό είναι στο σταθερό πόδι Έγινε επεξεργασία 23 Απριλίου 2009 - spin Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 24 Απριλίου 2009 #31 Share 24 Απριλίου 2009 Εγω την βλεπω και με τις δυο φορες και καποιες φορες κανει και ημικυκλιο. Μονο που ζαλιστηκα βλεπω πουλακια Αυτο με το ρολοϊ τι ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 24 Απριλίου 2009 #32 Share 24 Απριλίου 2009 Ρε Γιωργο,πουλακια κανουν τα ματακια μου..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος