Jump to content

Ανάκτησε τη δύναμη του μυαλού σου!

Recommended Posts

Αρχικά παρατήρησε πως στρέφεται η κοπέλα αν στρέφεται όπως οι δείκτες του ρολογιού έχεις ενεργοποιημένο το δεξί ημισφαίριο, αν στρέφεται αντίθετα το αριστερό.

Προσπάθησε να την "κάνεις" να κινείτε σε αντίθετη φορά ώστε να εξασκήσεις το άλλο μέρος του εγκεφάλου σου.

Βοηθάει αρχικά να κλείνεις τα μάτια και να το φαντάζεσαι και μετά να τα ανοίγεις και να το προκαλείς.

Λειτουργίες ημισφαιρίων εγκεφάλου:

Γυρνάει όπως οι δείκτες του ρολογιού?

Λειτουργίες αριστερού ημισφαιρίου:

χρήση λογικής

προσανατολισμός στη λεπτομέρεια

νόμος γεγονότων

λέξεις και γλώσσα

παρόν και το παρελθόν

μαθηματικά και της επιστήμη

μπορεί να κατανοήσει

γνωρίζοντας

αναγνωρίζει

πατρονάρει την αντίληψη

γνωρίζει όνομα αντικειμένου

βασίζεται στην πραγματικότητα

δημιουργεί στρατηγικές

πρακτικό

ασφαλές

Αντίθετα από τους δείκτες του ρολογιού?

Λειτουργίες δεξιού ημισφαιρίου:

χρησιμοποιεί προαίσθημα

προσανατολισμένη σε "σφαιρική εικόνα"

νόμοι φαντασία

σύμβολα και εικόνες

παρόν και μέλλον

Φιλοσοφία & θρησκεία

μπορεί να "τα πιάνει" (έννοιες)

πιστεύει

εκτιμά

αντίληψη χώρου

γνωρίζει λειτουργία αντικειμένων

βασισμένο στη φαντασία

παρουσιάζει τις πιθανότητες

ορμητικός

ρισκάρει

Μπορείτε να μετακινήσετε το οποίο ποτέ τον τρόπο που θέλετε ... ένα ακόμη βήμα στην εξέλιξη της συνείδησης σας ... :unsure:

Τελικά είμαι πιο χαζός απ'όσο νόμιζα... Το δεξί μέρος του εγκεφάλου μου πρέπει να είναι deep για deep νεκρό!!! Έχω ξεσκιστεί στην προσπάθεια αλλά τίποτα!

*edit*

ΥΓ 1: Ίσως να βοηθούσε αν η κοπελιά δεν ήταν "σκιά" αλλά κανονική... :unsure:

ΥΓ 2: Πολύ καλό πάντως! Μπορείς με αυτόν τον τρόπο να καταλάβεις την..... ηλιθιότητα που σε διακατέχει :unsure:

Έγινε επεξεργασία - stormtrooper

Βασικα πιστευω οτι το μυστικο ειναι στα ποδια της κοπελας! Ακολουθουν μια σταθερη κινηση αριστερα-δεξια και οχι κυκλικη. αν τυχει την ωρα που τα κοιτας να κανουν δεξια κινηση τοτε θα κανει και η κοπελα δεξια κινηση-σβουρα. Αν το αντιθετο θα κανει αριστερη!! Πολυ εξυπνο παντως, αν και πιστευω οτι δεν εχει να κανει με το ημισφαιριο που χρησιμοποιεις! εξαρταται ποια στιγμη θα κοιταξεις τα ποδια της και τι κινηση θα κανουν, Για δειτε το λιγο. Η γνωμη μου!!!

Κι εγώ τη βλέπω να κινείται αντίθετα από τους δείκτες... Δε μου φαίνεται δυνατό να την κάνω να κινηθεί απ' την άλλη... :unsure:

Αλήθεια είναι κανείς που τη βλέπει με τη φορά των δεικτών...?

Παιδιά μόλις κατάφερα να τη δω να κινείται με τη φορά των δεικτών...!!! Καλόοοοοοοοοοοοοοοο.... :unsure:

Εγώ μπορώ να την δω και απο τις 2 πλευρές να κινείτε!

Όταν είμαστε μικροί η φαντασία μας είναι πιό ελεύθερη, για αυτό και ο BAKIS το "είδε" τόσο εύκολα, οι υπόλοιποι συνεχίστε την προσπάθεια, είπα ανάκτηση δύναμης και όχι ανάπτυξη... :unsure:

Α! Και μόλις καταφέρετε να το ελέγξετε καλά υπάρχει και advanced με υψηλότερη ταχύτητα:

Όταν είμαστε μικροί η φαντασία μας είναι πιό ελεύθερη, για αυτό και ο BAKIS το "είδε" τόσο εύκολα, οι υπόλοιποι συνεχίστε την προσπάθεια, είπα ανάκτηση δύναμης και όχι ανάπτυξη... :unsure:

Α! Και μόλις καταφέρετε να το ελέγξετε καλά υπάρχει και advanced με υψηλότερη ταχύτητα:

Άσε ρε φιλαράκι... Αν ήθελα να το κάψω θα έπαιρνα ναρκωτικά :unsure:

Ρε δεν μπορώ με τίποτα λέμε!

ρε σεις, δειτε τι λεω παραπανω. ειναι πανευκολο και δεν ειμαι μικρουλης!!!

Όταν είμαστε μικροί η φαντασία μας είναι πιό ελεύθερη, για αυτό και ο BAKIS το "είδε" τόσο εύκολα,

ωραία μόλις κατάλαβα ότι είμαι νέος ακόμα!!!!!!!!!! :unsure:

ρε σεις, δειτε τι λεω παραπανω. ειναι πανευκολο και δεν ειμαι μικρουλης!!!

Η κίνηση της είναι σταθερή και επαναλαμβανόμενη, το αν κινείται δεξιά, αριστερά ή κάνει μόνο τον μισό κύκλο και γυρίζει πίσω είναι κάτι που αποφασίζει ο εγκέφαλός σου και όχι το βίντεο, όσοι το καταφέρανε καταλαβαίνουν τι λέω, πάντος είναι πολύ καλή άσκηση.

Έγινε επεξεργασία - viciouscircle

Άσε ρε φιλαράκι... Αν ήθελα να το κάψω θα έπαιρνα ναρκωτικά :unsure:

Ρε δεν μπορώ με τίποτα λέμε!

Δοκίμασε να κάνεις αυτό που είπε ο vicious. Κλείσε τα μάτια και φαντάσου την να πηγαίνει όπως θέλεις. Εγώ τη βλέπω και απ' τις δυο μεριές...!!! :unsure:

Δοκίμασε να κάνεις αυτό που είπε ο vicious. Κλείσε τα μάτια και φαντάσου την να πηγαίνει όπως θέλεις. Εγώ τη βλέπω και απ' τις δυο μεριές...!!! :unsure:

Μέχρι και με Ultrex λούστηκα αλλά ΔΕΝ... Πρέπει να κόψω τις μπύρες μου φαίνεται!

Αυτο πως το βλεπετε? Προς τα που γυνραει?

κοιταξτε καπου στο 1 λεπτο και 40 δευτερα!!!

ΕΛΕΟΣ!!

ΕΜΕΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :unsure::unsure::wacko::wacko::wacko::glare:

ΕΛΕΟΣ!!

ΕΜΕΝΑ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ!!!

ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :unsure::unsure::wacko::wacko::wacko::glare:

:hysterical::D:D Πανο, ελπιζω να μην βλεπουν και τα ψαρια σου και βγουν εξω απο τη γυαλα και τρεχουν να γλιτωσουν!!!

:unsure::unsure::wacko: Πανο, ελπιζω να μην βλεπουν και τα ψαρια σου και βγουν εξω απο τη γυαλα και τρεχουν να γλιτωσουν!!!

Ειναι φρικη σου λεω!!!

Ευτυχως στο γρηγορο δεν το επαθα!

Αν και καταφερα να την αλλαξω μια φορα..

Υ.Σ. Με επιασε πονοκεφαλος, Καληνυχτα πριν το καψω..

Έγινε επεξεργασία - Panos1990

Ειναι φρικη σου λεω!!!

Ευτυχως στο γρηγορο δεν το επαθα!

Αν και καταφερα να την αλλαξω μια φορα..

Υ.Σ. Με επιασε πονοκεφαλος, Καληνυχτα πριν το καψω..

Τα κατάφερα!!! :unsure::unsure::wacko:

Δεν είμαι καθυστεριμένος :wacko::wacko::glare:

:hysterical:

Στην αρχη την εβλεπα να πηγενει αντιθετα κ μετα διαβασα απο κατο αφτα που γραφει και μετα οταν την ξανα ηδα παει απο τους δηχτες του ρολογιου και δεν μπορω να την δω ξανα να πηγενει οπως πρην

Πλακα εχει :unsure::unsure:

Και στο γρήγορο κατάφερα να το αντιστρέψω με την πρώτη προσπάθεια!

Εγω στο αργο βλεπω να πηγαινει με τον δεικτη του ρολογιου και ημικυκλιο.......Στο γρηγορο να πηγαινει κανονικα με τους δεικτες του ρολογιου αλλα και ολοκληρο κυκλο αναποδα... :unsure:

Εγω στο αργο βλεπω να πηγαινει με τον δεικτη του ρολογιου και ημικυκλιο.......Στο γρηγορο να πηγαινει κανονικα με τους δεικτες του ρολογιου αλλα και ολοκληρο κυκλο αναποδα... :unsure:

Σταμάτα να ακούς punk :unsure:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...