Jump to content

limnofila aquatica

Recommended Posts

Στο ενυδρειάκι μου 60lt έχω μέσα μια limnofila aquatica.Μεγαλώνει κανονικά βγάζοντας βελόνες και την κλαδεύω από κάτω.Τώρα έχει φτάσει την επιφάνεια και αντί για βελόνες βγάζει στην κορυφή φύλλα :rockon: τα οποία σιγά σιγά ανοίγουν, σκίζονται, και γίνονται (σαν να σχηματίζουν βελόνες).Φώτα έχω 2 λάμπες 15 watt την μια για 10 ώρες και την δεύτερη για 5 ώρες.Γιατί το κάνει αυτό?????????? :welcome::hysterical::hysterical:

Iδού και η φωτό....

post-190-1143447690_thumb.jpg

Νιτρικά έχουμε; Με bga μοιάζει...

Η φωτογραφία αυτή είναι απο την Παρασκευή.Σήμερα η κορυφή του φυτού έχει στρίψει και έχει αναίβει κατακόρυφα.Εχει βγεί περίπου 2 cm έχω απο το νερό και είναι σαν να έχει στριμένα φύλλα .Νιτρικά έχω μεταξύ 20 και 50.

Αν είναι σα γλίτσα, διαλύεται και μυρίζει τότε σίγουρα είναι bga. Κόψε τα κλαδιά κατευθείαν πέτα τα και παρατήρησε το υπόλοιπο ενυδρείο αν υπάρχουν αλλού αντίστοιχα συμπτώματα.

Αυτό το μεταξύ 20-50 δεν το κατάλαβα. Με τι μετράς;

Mετράω με test τις tropic marine.Δεν είναι ούτε 20 αλλά δεν είναι ούτε και 50 που είναι το επόμενο χρώμα στο test.Δεν μυρίζει τίποτε δεν διαλύετε και δεν υπάρχει αυτό πουθενά αλλού στο ενυδρείο :rockon:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...