Jump to content

Aλλαξα ψαρια

grandy190

Recommended Posts

1)αυτο που διαβασα ειναι πολυ χρησιμο ιδιαιτερα για τους αρχαριους οπως εγω...ευχαριστω για την βοηθεια

2)η θερμοκρασια του ενυδρειου μου βρισκεται στους 26 βαθμους κελσιου...τεστ για αμμωνια και ολα τα σχετικα δεν εχω κανει αλλα προκειται να κανω μεσα στη βδομαδα...μολις κανω τα τεστ θα σας ενημερωσω...

3)ποσο πρεπει να ειναι τα ποσοστα ομως για να ειναι ικανοποιητικα?

• Απαντήσεις 56
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

παιδια καλημερα εχω στο ενυδρειο μου 4 Σεβερουμ (στα 290 λιτρα)...και ολα μαζι περνανε τελεια!!ευχαριστω για ολες τις ιδεες και ολη τη βοηθεια σας!!!

Πως εβγαλες αυτο το συμπερασμα;

1)αυτο που διαβασα ειναι πολυ χρησιμο ιδιαιτερα για τους αρχαριους οπως εγω...ευχαριστω για την βοηθεια

2)η θερμοκρασια του ενυδρειου μου βρισκεται στους 26 βαθμους κελσιου...τεστ για αμμωνια και ολα τα σχετικα δεν εχω κανει αλλα προκειται να κανω μεσα στη βδομαδα...μολις κανω τα τεστ θα σας ενημερωσω...

3)ποσο πρεπει να ειναι τα ποσοστα ομως για να ειναι ικανοποιητικα?

Αν μιλας για Αμμωνια και ΝΟ2 ....μηδενικες τιμες.-

διοτι δεν καθονται για παραδειγμα οπως αλλα ψαρια πανε ολα μαζι καπου...επισης οταν τα ταιζω τρωνε ολη την τροφη χωρις να μεινει στον πατο του ενυδρειου, πανε σε ολες τις μεριες του ενυδρειου και γενικα δεν χαλανε τον κοσμο οπως το Silver Shark που ειχα που πηδαγε συνεχεια και χτυπαγε στο καπακι....αν κανω κατι λαθος πειτε το μου για να το φτιαξω...

ταιζε ελαχιστα και μερα παρα μερα μεχρι να κανεις μετρησεις :wub:

οκ...παιδια ευχαριστω για ολη τη βοηθεια που μου δωσατε με βοηθησατε να μαθω παρα πολλα...σας ευχαριστω ολους...μολις κανω τις μετρησεις θα σας ενημερωσω!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...