Jump to content

Πρόταση

Recommended Posts

Αγαπητοί και καταπληκτικοί Admins, Mods και χρήστες,

Έχω παρατηρήσει ένα πρόβλημα στο θέμα αναζήτησης παλαιότερων θεμάτων που οφείλεται στην ανορθογραφία που πιθανόν να έχουν οι τίτλοι των θεμάτων ή κάποιες βασικές έννοιες μέσα στο κάθε θέμα. Για να μην παρεξηγηθώ, σκοπός μου δεν είναι να "κράξω" του ανορθρόγραφους, καθότι ούτε κι εγώ είμαι απολύτα ορθρογράφος.

Πρόταση προς Admins και Mods:

Θεωρώ πως θα ήταν σωστό όταν παρατηρείται τέτοιο φαινόμενο, κυρίως σε τίτλους θεμάτων, να γίνεται ένα edit από μέρους σας ώστε να γίνει πιο εύκολη η εύρεση των θεμάτων που μας ενδιαφέρουν.

Πρόταση προς τους χρήστες:

Κυρίως όσον αφορά τους τίτλους των θεμάτων, προσπαθήστε, αν δεν είστε σίγουροι για την ορθογραφία μιας λέξης, να το ψάχνεται είτε μέσω MS Word είτε μέσω κάποιας μηχανής αναζήτησης ωστε να διευκολύνουμε το έργο των συντονιστών αλλά και την ενημέρωση των χρηστών!

Αυτά

Σας αγαπώ :unsure:

Ναι ρε παιδιά, με όλο το συμπάθιο είναι κάποιοι που δεν καταλαβαίνεις το νόημα της λέξης από τα ορθογραφικά λάθη... :unsure:

Όχι ότι εμείς είμαστε οι τέλειοι ορθογράφοι αλλά...περάστε τα ένα MS Word σας παρακαλώ... :unsure:

Έγινε επεξεργασία - sarevock

Αν πέσει τίποτα τέτοιο στην αντίληψη σας αν θέλετε μας ενημερώνεται και απλά το διορθώνουμε. Όλοι μαζί μπορεί να τα καταφέρουμε. Αλλά να ψάξουμε μια μια δημοσίευση αυτό είναι αδύνατον μιας και υπερβαίνουν της 200 χιλιάδες.

Αν πέσει τίποτα τέτοιο στην αντίληψη σας αν θέλετε μας ενημερώνεται και απλά το διορθώνουμε.

Εχεις χρονο και Gigabyte ελευθερα να σου στειλω ? :unsure:

Πιστεύω ότι δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η ορθογραφία σε αυτά που γράφει κάποιος. Το τι γράφει είναι το νόημα. Για διάφορους λόγους όμως μπορεί κάποιος που δεν είναι σίγουρος για την ορθογραφία του μπορεί να γράφει στο Microsoft Office Word το κείμενο που θέλει με ανορθόγραφα λάθη και χωρίς τόνους και μετά πατώντας F7 κάνει ορθογραφικό έλεγχο και διαλέγεις την σωστή λέξει.

Μα καλα, δαιν ντραιπωντε να ινε ανωρθωγραφι? :unsure::unsure:

o μα ναι....δειτε.....

ΠΡΑΣΙΝΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ,ΜΠΛΕ,ΚΟΚΚΙΝΟ,

ΚΟΚΚΙΝΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ,ΜΠΛΕ,

ΚΙΤΡΙΝΟ,ΠΡΑΣΙΝΟ,ΚΟΚΚΙΝΟ..............................

ΚΑΛΟ????

o μα ναι....δειτε.....

ΠΡΑΣΙΝΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ,ΜΠΛΕ,ΚΟΚΚΙΝΟ,

ΚΟΚΚΙΝΟ,ΚΙΤΡΙΝΟ,ΜΠΛΕ,

ΚΙΤΡΙΝΟ,ΠΡΑΣΙΝΟ,ΚΟΚΚΙΝΟ..............................

ΚΑΛΟ????

Ο εγκεφαλος διαβαζει το χρωμα και μπερδευεται με τα γραμματα...... :unsure: !

Πιστεύω ότι δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η ορθογραφία σε αυτά που γράφει κάποιος. Το τι γράφει είναι το νόημα. Για διάφορους λόγους όμως μπορεί κάποιος που δεν είναι σίγουρος για την ορθογραφία του μπορεί να γράφει στο Microsoft Office Word το κείμενο που θέλει με ανορθόγραφα λάθη και χωρίς τόνους και μετά πατώντας F7 κάνει ορθογραφικό έλεγχο και διαλέγεις την σωστή λέξει.

Συνφωνω με τον φιλο Νικο.Ειτε απο κεκτημενη ταχυτητα ,ειτε απο αφηρημαδα ολοι κανουμε λαθη . Και επιτελους ρε παιδια ας καταργισουνε ολα τα η υ ι ει οι κλπ ας τα κανουνε ολα ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ [δεν ξερω αν συμφωνειτε] πως καταργησανε το μονοτωνικο ας κανουν και αυτο με τα η ι οι ει κλπ......

Συνφωνω με τον φιλο Νικο.Ειτε απο κεκτημενη ταχυτητα ,ειτε απο αφηρημαδα ολοι κανουμε λαθη . Και επιτελους ρε παιδια ας καταργισουνε ολα τα η υ ι ει οι κλπ ας τα κανουνε ολα ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ [δεν ξερω αν συμφωνειτε] πως καταργησανε το μονοτωνικο ας κανουν και αυτο με τα η ι οι ει κλπ......

Ναι ας γραφουμε greeklish στην τελικη..

Τιποτα αλλο;

Να ξεχασουμε την γλωσσα μας;

Και μιλαω εγω, που εχω και δυσλεξια..

Ελεος!!

Ναι ας γραφουμε greeklish στην τελικη..

Τιποτα αλλο;

Να ξεχασουμε την γλωσσα μας;

Και μιλαω εγω, που εχω και δυσλεξια..

Ελεος!!

:unsure::unsure::wacko: Και να βγαζουμε τα ματακια μας. Μα τι λεμε τωρα!!!!!!!!!!!!!!

"κιταχτε να διτε ι προτασι ιναι καλι, κανις και ικονομια στις κινισις των δακτιλων σου στο πλικτρολογιο..."

απο τιν αλλι λεω να αλλαξουμε τα "α,ε,ο,ω" και να διαλεξουμε ενα γραμμα...

ξερω'γω, να βαζουμε παντου "ο"... οπως θα αλλαξουμε τα "ι, η, οι, ει..."

"κιτοχτο νο διτο ι προτοσι ιναι κολι, κονις και ικονομιο στις κινισις τον δοκτιλων σου στο πλικτρολογιο..."

:unsure::wacko::unsure:

"κιταχτε να διτε ι προτασι ιναι καλι, κανις και ικονομια στις κινισις των δακτιλων σου στο πλικτρολογιο..."

"κιτοχτο νο διτο ι προτοσι ιναι κολι, κονις και ικονομιο στις κινισις τον δοκτιλων σου στο πλικτρολογιο..."

υποθετω να κανεις πλακα τωρα....... δεν γινονται αυτα.

2 ορθογραφικά λάθη παρατηρώ "λλ" και "μμ"! Πρόσεχε λίγο.... Επίσης, από το άλλο τόπικ έχω να σου πω πως είναι τρΕνο και όχι τρΑΙνο! Που ζεις ποια?

υποθετω να κανεις πλακα τωρα....... δεν γινονται αυτα.

Εννοειται... :unsure:

2 ορθογραφικά λάθη παρατηρώ "λλ" και "μμ"! Πρόσεχε λίγο.... Επίσης, από το άλλο τόπικ έχω να σου πω πως είναι τρΕνο και όχι τρΑΙνο! Που ζεις ποια?

Ουπς!... κοκτιμονι τοχιτιτο! :unsure:

ογο οδο ιδο 2 λοθι........

:wacko::wacko::glare::unsure::unsure::wacko:

Έγινε επεξεργασία - Koing Koing

Να το κάνουμε το θέμα και μια μεταφορά στο καφέ ετσι οπως εξελίσσετε ;

Πιστεύω αν είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί σε ό,τι γράφουμε θα είναι καλύτερο για όλους, τόσο για την αναζήτηση, όσο και για την κατανόηση των κειμένων. Εξ άλλου το καλό μας το φόρουμ δίνει αρκετές επιλογές να διορθώσουμε το κείμενό μας (α) κάνοντας προεπισκόπηση της δημοσίευσης πριν πατήσουμε "απάντηση" και (β) δίνοντας το δικαίωμα επεξεργασίας, άμεσα, μόλις δημοσιευτεί κάποια απάντησή μας. Στο κάτω-κάτω μπορεί κάποιος να γράψει το κείμενό του στο word, να το περάσει έναν έλεγχο και μετά αντιγραφή-επικόλληση...

Δεν είναι δυνατό οι mods να κάθονται να διορθώνουν κάθε κείμενο!

ΥΓ 1: κλίση - κλήση - κλείσει - κλύση

ΥΓ 2: και μην ξεχνάμε να βάζουμε πού και πού και καμμιά τελεία, κανένα κόμμα, βοηθούν στην κατανόηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...